Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γιόνοβιτς: “Μετά τον Μάϊο δεν μπορούμε να παίξουμε”

Γιόνοβιτς: “Μετά τον Μάϊο δεν μπορούμε να παίξουμε”

0
Dodekanisos

Αντίθετος στο να γίνουν ακόμα και μπαράζ μεταξύ των ομάδων που έχουν στόχους και βαθμολογικό ενδιαφέρον εάν και εφόσον οι συνθήκες μέχρι το καλοκαίρι δεν το ευνοήσουν και δεν παίξουμε ποδόσφαιρο, δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διγενή Κοσκινού Σάσα Γιόνοβιτς. Ο ίδιος πιστεύει ότι αν είναι να γίνει κάτι, θα πρέπει να γίνει μέχρι και τον Μάϊο καθώς από εκεί και πέρα θα είναι αδύνατο και όχι δίκαιο. Αναλυτικά, ο έμπειρος τεχνικός είπε τα ακόλουθα:

«Αυτό που καταρχήν θα πρέπει να πούμε και να τονίσουμε είναι ότι δεν πρέπει να κινδυνεύει κανένας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βάλουμε το ποδόσφαιρο πάνω από την υγεία. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μας δείχνει ότι ο κορωνοϊος δεν έχει φθάσει στην κορύφωση του. Είναι άγνωστο το πότε θα πρέπει να πούμε να αρθούν τα μέτρα που έχουν παρθεί. Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη. Από εκεί και πέρα, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ασφαλώς και θα ήθελα να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αλλά αυτό είναι κάτι που αν γίνει θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τον Μάϊο. Αν η ιστορία πάει πιο πίσω, θα είναι πολύ δύσκολο για όλους και δεν πιστεύω ότι θα είναι εφικτό να γίνει».

Ο τεχνικός του Διγενή, εξήγησε τα εξής:
«Κατά την άποψη μου, αν δεν καταστεί εφικτό να παίξουμε τον Μάϊο, τότε είναι καλύτερο να μην παίξουμε καθόλου. Ούτε καν μπαράζ μεταξύ των ομάδων που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Δεν θα είναι δίκαιο. Δεν μπορείς να βάλεις τις ομάδες να παίζουν μέσα στο καλοκαίρι. Με ποιους παίκτες θα παίξουν. Και πως; Θα υπάρχει και κίνδυνος τραυματισμών. Αντιλαμβάνομαι ότι αν επικυρωθούν οι βαθμολογίες θα είναι άδικο για κάποιες ομάδες αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για μια έκτακτη περίπτωση την οποία κανείς δεν είχε προβλέψει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments