Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γιόνδης: «Εξοντωτικό να παίξουμε το καλοκαίρι!»

Γιόνδης: «Εξοντωτικό να παίξουμε το καλοκαίρι!»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για όλους τους παίκτες να παίξουν μπάλα μέσα στο καλοκαίρι αν οι συνθήκες με τον κορωναϊό το ευνοήσουν, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Αντώνης Γιόνδης. Ο έμπειρος επιθετικός της Ρόδου, μίλησε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Μας επηρεάζει αυτή η κατάσταση πάρα πολύ. Δεν το συζητάμε καν. Μας πάει πάρα πολύ πίσω. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η υγεία. Ξεχνάμε τη μπάλα αυτή την περίοδο και κάνουμε ότι μπορούμε από μόνοι μας στο σπίτι μας. Δεν είναι κακό να κάνουμε προπόνηση μεμονωμένα και χωρίς παρέες. Είναι μια δύσκολη περίοδο που σίγουρα θα μας πάει πολύ πίσω αλλά εδώ θα φανεί το πώς θα δουλέψουμε από μόνοι μας ούτως ώστε αν μας πουν να παίξουμε ανά πάσα στιγμή, να είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να …κυλήσει ξανά η μπάλα στο γήπεδο αν το ευνοήσουν οι συνθήκες ή αν πιστεύει ότι το καλύτερο θα ήταν να τελειώσει πρόωρα η σεζόν, απάντησε ως εξής:
«Μακάρι να ξεκινούσε και πάλι το πρωτάθλημα αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο. Θα είναι εξοντωτικό για όλους τους παίκτες αν κληθούμε να παίξουμε μπάλα μέσα στο καλοκαίρι. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να τελειώσει η χρονιά κάπου εδώ χωρίς να χρειαστεί να παίξουμε ξανά. Κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ καλό και για την ομάδα μας, τη Ρόδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments