Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Γίνει και εσύ ο 12ος παίκτης!»

«Γίνει και εσύ ο 12ος παίκτης!»

3
DSC08414
Dodekanisos

Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης (1μ.μ. «Οικονομίδειο»), εξέδωσε ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων του Ιάλυσου Scorpions. Με σύνθημα «γίνε και εσύ ο δωδέκατος παίκτης!», οι Scorpions καλούν τον κόσμο να πάει στο «Οικονομίδειο» και να εμψυχώσει τους παίκτες του Πέτρου Μίχου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μέχρι στιγμής, η ομάδα μας έχει αποδείξει τη δύναμη της. Ήρθε η ώρα να δείξουμε και εμείς, από τον πιο παλιό έως τον πιο νέο φίλαθλο και οπαδό, την δική μας δυναμική. Την Κυριακή στη 1μ.μ. όλοι στο «Οικονομίδειο», να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας όπως το αξίζουν και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας! Γίνε και εσύ ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aythedikos
Aythedikos
8 years ago

Ο κόσμος κύριοι δουλεύει ακόμα…και αν συνεχιστεί να ορίζονται τα παιχνίδια τέτοια ώρα…θα τα βλέπουν τρείς και ο κούκος…!!

Xalatos
Xalatos
8 years ago

Έμαθαν τωρα οι Αθηναίοι και ζητάνε να παίζουν στις 1. 00 κατι πρεπει να γινει πόσες φορές μπορούν να μας ορίζουν τέτοιες ώρες; γιατι εάν δεν υπαρχει όριο τοτε θα το κάνουν συνεχεια !!

merokamatiaris
merokamatiaris
8 years ago

tha erthoun ta sxoleia pre tha piksete sta paidakia