Αρχική Videos “Γιατί με κατηγορούν; Έχουν σωθεί εκατομμύρια ζωές!”

“Γιατί με κατηγορούν; Έχουν σωθεί εκατομμύρια ζωές!”

0

«Τρελούς» αποκάλεσε ο Μπιλ Γκέιτς όσους αναφέρονται στον εαυτό του και στα εμβόλια λέγοντας διάφορες ιστορίες. Σε μια εμφάνισή του στο συνέδριο TED2022 στο Βανκούβερ του Καναδά, ο Γκέιτς δήλωσε ότι ήταν «κάπως ειρωνικό» το γεγονός ότι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο της εκδήλωσης, επειδή «έχει σώσει δεκάδες εκατομμύρια ζωές». Ο Gates είπε ότι «Το Ίδρυμα Gates ασχολείται πολύ με τα εμβόλια, την χρηματοδότηση τους και την εφεύρεση νέων. Επομένως, είναι κάπως ειρωνικό να γυρίζει κάποιος και να λέει ότι χρησιμοποιούμε εμβόλια για να κάνουμε κακό στους ανθρώπους ή για να βγάλουμε χρήματα ή ότι ξεκινήσαμε την πανδημία του κορωνοϊού», ανέφερε.

Ο ίδιος τόνισε και τα εξής: «Ας ελπίσουμε ότι καθώς η πανδημία ηρεμεί, οι άνθρωποι θα είναι πιο λογικοί και θα καταλάβουν ότι τα εμβόλια είναι ένα θαύμα και υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε».

Σημειώνεται ότι ο Γκέιτς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του προωθώντας το όραμά του για μια παγκόσμια ομάδα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης με το όνομα GERM, Global Epidemic Response and Mobilization. Την ίδια ώρα αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί απ’ έξω χαρακτηρίζοντας τον ουσιαστικά ανεπιθύμητο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments