“Γιατί μας αποκλείετε;”

Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, απέστειλαν σήμερα (Παρασκευή) τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος με αφορμή την απόφφαση προς ψήφιση για την αλλαγή του καταστατικού. Το σχετικό κείμενο είναι το ακόλουθο:
“Αγαπητά μέλη της ΕΠΣΔ
Με την παρούσα επιστολή εμείς τα σωματεία του Βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση προς ψήφιση αλλαγής καταστατικού με θέμα την αλλαγή ποσόστωσης  των παρατάξεων για τις επόμενες εκλογές . Θεωρούμαι ότι εντέχνως πλην σαφώς η πράξη αυτή δείχνει δόλο από μέρους σας έτσι ώστε να αποκλείσετε την συμμετοχή εκπροσώπου του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Η αύξηση του ποσοστού από το 15% σε 20% αποκλείει κάθε συμμετοχή στα κοινά της ΕΠΣΔ από την περιοχή μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μάλλον σας διέφυγε ότι στο βόρειο συγκρότημα υπάρχουν 14 σωματεία που σημαίνει ότι σε περίπτωση που θέλουμε να δημιουργήσουμε ψηφοδέλτιο άμεσα μας αποκλείεται για να μην διαθέτουμε εκπρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο. Με αυτό τον τρόπο θέτετε τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος απέναντί σας γιατί έτσι θεωρούμε ότι θέλετε να λειτουργείτε σαν Ένωση Ρόδου και όχι σαν Ένωση Δωδεκανήσου.
Σας καλούμε να αλλάξετε άμεσα αυτή την απόφαση για το 20% σε αντίθετη περίπτωση είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα και θα ζητήσουμε όλοι μαζί να αποχωρήσουμε από την δύναμη σας και για λόγους προφανείς και με βάση το Αρθρο 37 ΠΑΡ.1 ( Γενικές Ρυθμίσεις ) του ΚΑΠ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΟΥΜΕ στην Ένωση Σάμου.
Ζητούμε άμεσα και την αλλαγή της ώρας της διεξαγωγής της Γ.Σ. από 18:00 σε 20:00 μιας και το Καταμαράν αναχωρεί από την Κω στις 16:20 και φτάνει στην Ρόδο στις 19:20. Άρα προφανώς με την στάση σας αυτή δεν θέλετε τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος να είναι παρόντα στην Γ.Σ. για να αποφασίσετε μόνοι σας. Αν θεωρείτε ότι εμείς δεν ανήκουμε στην Δωδεκάνησο ποδοσφαιρικά  απλά να μας το επιβεβαιώσετε γιατι οι πράξεις σας αυτό μας δείχνουν.
Ακολουθούν οι υπογραφές των σωματείων
Από νήσο Κω
Ανταγόρας
ΑΕ Κως
Αντίμαχος
ΑΟ Δικαίου
Δόξα Καρδάμαινας
Ομιλος Αθλοπαιδιών Κω
Νικαγόρας
ΠΑΟΚ ΚΩ
Φιλήνος
Από Κάλυμνο
ΑΟ Βαθύ
Καλυμνιακός
Από Λέρο
ΑΕ Λέρου
Δόξα Λέρου
Από Πάτμο
Ξάνθος”

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments