Αρχική Videos Ζητούν με νόμο να αναγνωριστεί η φυσική ανοσία πολύ ισχυρή!

Ζητούν με νόμο να αναγνωριστεί η φυσική ανοσία πολύ ισχυρή!

0
Dodekanisos

Δέκα μέλη της Βουλής της αντιπροσώπων, ζητούν από την κυβέρνηση Biden να αναγνωρίσει τη φυσική ανοσία έναντι του κορωνοϊού σαν κάτι πολύ ισχυρό. Στα τέλη της περασμένης μάλιστα εβδομάδας, εισήγαγαν νόμο με την επωνυμία «Natural Immunity Is Real Act». Ζητώντας ουσιαστικά να αλλάξει η τακτική της κυβέρνησης σε ότι έχει να κάνει με τις υποχρεωτικότητες.

Μιλώντας στο Capital Report του NTD, μια από τις αντιπροσώπους, η Diana Harshbarger τόνισε τα εξής: «Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι τα άτομα που έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό έχουν φυσική προστασία από την επαναμόλυνση. Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι η φυσική ανοσία μεταξύ παλαιότερων ασθενών με κορωνοϊό, είναι ισχυρή και παρόμοια ή ανώτερη από την προστασία που αποκτάται από τα εμβόλια. Ωστόσο, οι ομοσπονδιακές αρχές συνιστούν επί του παρόντος να εμβολιάζονται σχεδόν όλοι. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν αναρρώσει, υποστηρίζοντας ότι η ισχυρή προστασία γίνεται ακόμη καλύτερη όταν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το εμβόλιο».
Η Diana Harshbarger λέει ότι αρκετοί Αμερικανοί έχουν αντιρρήσεις για τη λήψη του εμβολίου, ενώ επισημαίνει ότι η φυσική ανοσία σε άλλες ασθένειες είναι αποδεκτή ως εναλλακτική λύση.

Οι εκπρόσωποι της Βουλής των αντιπροσώπων παρουσιάζουν την πρόταση νόμου την ώρα που η κυβέρνηση Biden ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει το νέο κανονισμό για τους εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με αυτόν, οι ιδιωτικές εταιρείες με περισσότερους από 100 υπαλλήλους θα αναγκαστούν να επιβάλλουν τον εμβολιασμό (ή τα τεστ ανίχνευσης) στους εργαζόμενους υποχρεωτικά. Δεν υπάρχει έως τώρα η δυνατότητα εξαίρεσης για όσους έχουν φυσική ανοσία.

Η κ. Harshbarger που είναι αδειούχος φαρμακοποιός από το 1987, είπε ακόμα:

«Έχω διαβάσει μερικές από τις μελέτες που δείχνουν ότι η φυσική ανοσία, με πολλούς τρόπους, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική. Και ξέρω ότι υπάρχει μια μελέτη που δείχνει ότι το ποσοστό προστασίας είναι ακόμη καλύτερο από δύο δόσεις του εμβολίου, σε ορισμένες περιπτώσεις. Υπάρχουν πολλά επιστημονικά δεδομένα εκεί έξω που το δείχνουν αυτό. Σκεφθείτε το. Έχουμε ανοσία κατά της ιλαράς και της ευλογιάς και το δέχονται. Γιατί δεν θα το κάνουν για τον κορωνοϊό;»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments