Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Γιαννέλη: “Ανέκαθεν η Ρόδος έπαιρνε μεγάλες διοργανώσεις”

Γιαννέλη: “Ανέκαθεν η Ρόδος έπαιρνε μεγάλες διοργανώσεις”

0
Dodekanisos

Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., η Ματίνα Γιαννέλη είναι η υπεύθυνη του Οργανισμού για το Rodos U17 Juniors Final που θα διεξαχθεί από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα. Η Ματίνα Γιαννέλη αναφέρθηκε στη σπουδαία διοργάνωση αλλά και τη μεγάλη κληρονομιά που έχει η Ρόδος στο beach volley με τις μεγάλες διοργανώσεις.

«Ανέκαθεν, η Ρόδος έπαιρνε μεγάλες διοργανώσεις με πιο σημαντική το παγκόσμιο πρωτάθλημα beach volley. Έχει μπει στις 10 καλύτερες σε όλο τον κόσμο και αποτέλεσε μεγάλη διαφήμιση για το νησί μας. Γενικά έχουμε μεγάλη ιστορία με μεγάλες διοργανώσεις και η Ε.Ο.ΠΕ. Θέλει πάντα να γίνονται στο νησί μας. Πριν από δύο χρόνια το 2019, είχε γίνει η τελική φάση του U19 με νικήτρια τη Φαμπιόλα Τερζίου. Έχουμε αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις. Δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η Ρόδος να αναλάβει ξανά το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Από την πρώτη στιγμή που έχει αναλάβει πρόεδρος ο Αλέξανδρος Κολιάδης, έχουμε σταθεί όλοι δίπλα του. Ο ίδιος δίνει μεγάλη βαρύτητα και στο βόλεϊ. Φέτος μας δίνεται η ευκαιρία να διοργανώσουμε στα ανακαινισμένα γήπεδα στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα, την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος U17. Θα είμαστε απολύτως έτοιμοι μέχρι τις 29 Ιουλίου. Για να φιλοξενήσουμε τους καλύτερους αθλητές και τις αθλήτριες στην Ελλάδα και φυσικά περιμένουμε να δούμε και τις ομάδες της Δωδεκανήσου.

Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, έτσι ώστε να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα ανάλογα με την κατάσταση εκείνη την περίοδο και σε καθημερινή βάση δουλεύουμε σκληρά, για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε αποδείξει ότι πάντα τα καταφέρνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και για μία ακόμη φορά ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. διοργανώνει μία μεγάλη διοργάνωση, που θα αποτελέσει επίσης διαφήμιση για τη Ρόδο».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments