Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γιαννακόπουλος: “Ρεαλιστικά πάρθηκε μια σωστή απόφαση”

Γιαννακόπουλος: “Ρεαλιστικά πάρθηκε μια σωστή απόφαση”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι η απόφαση που πάρθηκε για το lockdown στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ήταν η επιβεβλημένη, με βάση την υγειονομική κατάσταση της χώρας, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο ποδοσφαιριστής του Ακουσιλάου Φανών Σταύρος Γιαννακόπουλος (δεξιά στη φωτογραφία).

Συγκεκριμένα, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε αν υπήρχαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ρεαλιστικά όμως και τηρουμένων των αναλογιών νομίζω ότι πάρθηκε μια σωστή απόφαση. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε το συντομότερο δυνατό και να μπούμε και πάλι σε μια κανονικότητα τόσο σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο όσο όμως και την καθημερινότητά μας γενικότερα.
Αυτή την περίοδο της καραντίνας θα πρέπει και πάλι ο καθένας μας ατομικά να προσέξει τον εαυτόν του και να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου με προσωπική άσκηση να συντηρηθεί σε μια καλή κατάσταση».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Σίγουρα είμαι πολύ στεναχωρημένος. Βγάλαμε όλη την προετοιμασία, ξεκινήσαμε κανονικά δίνοντας τρεις αγώνες και τώρα γίνεται όλο αυτό. Μας σταμάτησαν για τουλάχιστον ένα μήνα και βλέπουμε. Θεωρώ ότι από εκεί και πέρα θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουμε. Θα χρειαστεί να κάνουμε και μια μίνι προετοιμασία έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι κατά 70% με 75%. Αυτή η ιστορία με το lockdown είναι δεδομένο ότι μας πάει πάρα πολύ πίσω. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments