Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Για το καλό του ποδοσφαίρου…»

«Για το καλό του ποδοσφαίρου…»

7
diakogeorgiou kallistos2
Dodekanisos

Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο Θεοδόσης Στεφανάκης ήταν αυτοί που στο πρόσφατο συμβούλιο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κατέθεσε την πρόταση τροποποίησης της προκήρυξης προκειμένου στα play of της Α’ Κατηγορίας να μπουν επιπλέον δυο ομάδες (και ο τέταρτος από κάθε όμιλο). Ο κ. Διακογεωργίου, μιλώντας στο news12, εξήγησε το σκεπτικό της πρότασης που κατέθεσε:
«Παρακολουθώντας πολλά φιλικά, διαπίστωσα ότι το επίπεδο όλων των ομάδων είναι πολύ ανεβασμένο όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την οργάνωση. Αν προκρίνονταν τρεις από κάθε όμιλο όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, θα υπήρχε ένα θέμα. Το ότι περιορίζουμε τα σωματεία που ενώ αξίζουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μπορεί για διάφορους λόγους να χάσουν ορισμένους βαθμούς ακόμα και από ατυχία και να μην μείνουν εκτός. Κατά δεύτερο και κυριότερο λόγο, θα γίνουν περισσότερα παιχνίδια. Με την απόφαση αυτή δίνουμε το δικαίωμα στον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει ένα πρωτάθλημα της β’ φάσης που κατά την άποψη μου θα είναι για ομάδες της Γ’ Εθνικής. Θα είναι αυτές οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους και οι οποίες θα έχουν ρόστερ ανώτερης κατηγορίας»
Σε ερώτηση για το ότι η αλλαγή αυτή της προκήρυξης προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια δεδομένου ότι δεν μπορεί να αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη, απάντησε ως εξής:
«Όταν ένα μέτρο είναι καλό και μπορείς να το κάνεις καλύτερο, δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να μην το κάνεις. Στην προκειμένη περίπτωση πάρθηκε μια απόφαση πριν λίγο καιρό, όμως όπως εξήγησα και πριν, παρακολουθώντας στην πορεία κάποια φιλικά, αναθεώρησα κάποιες απόψεις. Διαπίστωσα ότι οι ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν δεν είναι τρεις από κάθε όμιλο αλλά περισσότερες. Υπάρχει μια ισορροπία δυνάμεων. Νομίζω ότι δεν κάναμε λάθος και καλώς έγινε αυτή η αλλαγή. Δεν έγινε μια αλλαγή στην προκήρυξη για να ευνοήσουμε κάποιον συγκεκριμένα. Το κάναμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Δίνουμε το δικαίωμα στα σωματεία να έχουν περισσότερα έσοδα και πιο πολλά παιχνίδια. Μην στεκόμαστε λοιπόν σε ορισμένα πράγματα τα οποία δεν είναι η ουσία. Μας ενδιαφέρει δηλαδή η προκήρυξη και όχι το ότι η Ένωση αυτή τη στιγμή είναι μετέωρη και διοικείται από μια διορισμένη διοίκηση; Αυτό που πρέπει να δουν τα σωματεία είναι το ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές και μάλιστα άμεσα».
Μειοψήφησε ο Τόππος
Η πρόταση για την αλλαγή στην προκήρυξη ψηφίστηκε απ’ όλους με μοναδική εξαίρεση τον Τσαμπίκο Τόππο. Ο ίδιος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάζει η προκήρυξη. Έτσι ψήφησε αρνητικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΝΤΡΟΠΗ ΑΣΧΕΤΕ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΤΕ

ΜΙΝΑ
ΜΙΝΑ
10 years ago

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΠΩΝ

ΜΙCHELE
ΜΙCHELE
10 years ago

AΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ

Cactus
Cactus
10 years ago

Δεν υπαρχουν νομοι στο ποδοσφαιρο/ ολα γινονται για την καρεκλα

makis
makis
10 years ago

[quote name=”ΜΙΝΑ”]ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΠΩΝ[/quote]εάν θα κατέβει θα βγει εσύ γιατί κόπτεσαι ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΝΑ ΜΙΝΑΚΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ

ΜΙΝΑ
ΜΙΝΑ
10 years ago

ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ makis. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΤΟΥΖ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ

makis
makis
10 years ago

εγώ μια χαρά, να δούμε εσύ και την παρέα σου μετά τις εκλογές, δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνη Ποταμός, θα ψάχνετε λαγούμια για μην σας βλέπουν, την πρώτη ήττα την φάγατε και δροσιστήκατε ΜΙΝΑ ΜΙΝΑΚΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΠΟΥΓΆΔΑ