Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Για μια θέση στους «16»

Για μια θέση στους «16»

0
telxinis_diagoras1
Dodekanisos

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας για το κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στην Τελχινίδα και το ΖΑΟΝ. Είναι πρώτη φορά που ομάδα από την Α2 γυναικών θα αγωνισθεί στη Ρόδο και οι πολλοί φίλοι του βόλεϊ στο νησί μας έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνάντηση. Μπορεί στις δυναμικότητες των δύο αντιπάλων να υπάρχει μεγάλη διαφορά αλλά οι αθλήτριες της Τελχινίδας είναι αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ‘τεστάρουν’ τις δυνατότητές τους εν’ όψει των φετινών τους στόχων.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 2μμ στο Βενετόκλειο με διαιτητές την Γεωργία Μεταξά και τον Γιώργο Βλάχο από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά.  

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους θεατές ενώ ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού (16 ομάδες).

Για την Τελχινίδα ο Νίκος Τσιντομηνάς και ο Μιχάλης Τσιμισίρης θα έχουν στη διάθεσή τους τις αθλήτριες: Κέλυ Δαουτοπούλου, Φαίη Μίχου, Ελένη Μητροπούλου, Αγλαΐα Σκορδά, Μαρία Βλαμάκη, Μαρία Βρατσάλη, Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Νικολέτα Αμορανίτη, Τζωρτζίνα Τσερώνη, Μαρία Μαθιουδάκη και Ελισάβετ Αμορανίτη (λίμπερο). Σημαντική θα είναι η απουσία της Βίκυς Μπαλή η οποία έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με τη φανέλα του ΖΑΟΝ.

Οι αθλήτριες που αποτελούν την ομάδα του ΖΑΟΝ είναι οι: Καρίνα Φιλιπιονοκα (Αρχηγός), Τζούλια Μπορίσοβα, Ευγενία Τζουμάκα, Ναταλία Βιτωράτου, Μαρία Παπαγιάννη, Ζένικα Μαλουσάρη, Άννα Νικολόπουλου, Χρυσούλα Κανταρή, Έλλη Κόνιαρη, Άννα Σπανού, Εβίτα Ξηνταρά, Βάσω Μεγαρίτη και Γεωργία Τσιούλκα.

Προπονητής είναι ο σέρβος Ζόραν Κόβαζιτς και βοηθός του ο Βασίλης Περιστέρης.

Η κλήρωση για τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας

Αύριο (Παρασκευή) στις 3μμ θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΟΠΕ οι κληρώσεις για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και για την 1η αγωνιστική της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Στις γυναίκες όπου υπάρχει και ροδίτικο ενδιαφέρον η Β’ φάση ολοκληρώνεται το Σάββατο με τους αγώνες Τελχινίς – ΖΑΟΝ στο Βενετόκλειο και Πετρούπολη – Χανιά στην Αθήνα. Στην επόμενη φάση θα αγωνισθούν 16 ομάδες,  οι 9 ομάδες της Α1 που δήλωσαν συμμετοχή στο θεσμό (ΑΕΚ, Ανατόλια, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Κηφισιάς, Μαρκόπουλο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρέθυμνο και Τράχωνες) και οι νικήτριες των 7 αναμετρήσεων της Β’ φάσης.

Το πρόγραμμα και τα έως τώρα τα αποτελέσματα είναι:

Κύπελλο Γυναικών – 3η αγωνιστική, Β’ φάση

ΑΣΠ Ιωνες – Φιλαθλητικός Λάρισας. 2-3 (22-25, 25-19, 21-25, 25-09, 12-15)

Προμηθέας Βέροιας – ΕΑ Λάρισας 0-3 (16-25, 14-25, 20-25)

ΑΟ Ηρακλής Ιωαν. – ΑΠΣ Αίας 3-1 (20-25, 25-22, 25-23, 25-16)

ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση – ΣΦΒ Ερμής 3-1

ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΟΝ Πανναξιακός 0-3 (21-25, 16-25, 14-25)

Σάββατο 12/1/2013

(Βενετόκλειο, 14.00) ΡΣΦΠ Τελχινίς – Ζηρίνειος ΑΟΝ

(Πετρούπολης, 14.30) ΓΣ Πετρούπολης – ΣΦΠ Χανίων

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments