Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Για γέλια και για κλάματα η διαιτησία στο Ελ Πάσο

Για γέλια και για κλάματα η διαιτησία στο Ελ Πάσο

0
Dodekanisos

Ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Αρχοντούλη με οφσαϊντ που ούτε στη φαντασία δεν υπήρχε

Απίστευτη απόφαση του διαιτητή στο Ελ Πάσο στο παιχνίδι του Εθνικού με τον Ιάλυσο (2 – 0). Ο «βοηθός» υπέδειξε σε θέση οφσαϊντ τον Αρχοντούλη και ακύρωσε γκολ αλλά όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, υπάρχει παίκτης του Εθνικού πάνω στη γραμμή του τέρματος σχεδόν που ασφαλώς και καλύπτει τον  ποδοσφαιριστή του Ιάλυσου. Απορίας άξιο είναι πως ο «βοηθός» υπέδειξε οφσαϊντ σε μια φάση που βγάζει μάτια. Τον λόγο έχουν πλέον τα όργανα διαιτησίας.

To παιχνίδι

Την ήττα με σκορ 2 – 0 από τον Εθνικό γνώρισε ο Ιάλυσος  και έμεινε πλέον μακριά από το κυνήγι της 1ης θέσης στον όμιλο. Οι «ερυθροκίτρινοι» πάντως έπεσαν θύμα μιας κακής διαιτησίας μιας και ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Αρχοντούλη (για ανύπαρκτο οφσαϊντ) ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 1 – 0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον Ιάλυσο μιας και μόλις στο 2’ ο Εθνικός με πέναλτι του Μίσελ έκανε το 1 – 0. Οι του Ιαλυσου προσπάθησαν να αντιδράσουν και στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους φθάνοντας στην ισοφάριση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το γκολ του Αρχοντούλη κακώς ακυρώθηκε.

Ο Εθνικός στη συνέχεια μπόρεσε να πάρει τα ηνία του αγώνα και να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς πετυχαίνοντας άλλο ένα τέρμα με τον Γκέσιο στο 65’.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments