Αρχική Στήλες Απόψεις Για «δυνατά μυαλά» οι εκλογές της ΕΠΟ!

Για «δυνατά μυαλά» οι εκλογές της ΕΠΟ!

1
epo
Dodekanisos

Επιτέλους τέρμα το σήριαλ με τις εκλογές στην ΕΠΟ. Η κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για «δυνατά μυαλά» καθώς η λύση φαντάζει πιο δύσκολη και από εκείνες που ψάχνουν οι ερευνητές για να κάνουν την ζωή μας καλύτερη. Μέγας γρίφος το ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας μας αλλά με τις καθιερωμένες «πιτσικουλιές» όλα βρίσκουν την…λύση τους με τόση ευκολία, αφού νομίζουμε ότι κατοικούμε σε προηγμένο ποδοσφαιρικά κράτος.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο αποφάσισε να διεξαχθούν οι εκλογές το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στην πόλη των Χανίων και συγκεκριμένα στην Γεωργιούπολη. Οι εκπρόσωποι των ενώσεων θα κληθούν να ψηφίσουν για την εκλογή του νέου προέδρου, την Εκτελεστική Επιτροπή και την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης!!
Τα τελευταία χρόνια, η μάλλον εδώ και πολλά χρόνια, κυριαρχούν οι λύσεις των διοικήσεων που κρατούν κάθε φορά όμηρους τις ενώσεις και τους εκπροσώπους τους, αφού εκείνα που τους υπόσχονται πριν τις εκλογές είναι δυσανάλογα από εκείνα που μπορούν να τους προσφέρουν πραγματικά και χωρίς την υποχρέωση της «καταραμένης» ψήφου. Η κατάσταση είναι πανομοιότυπη με εκείνη της κρατούσας πολιτικής νοοτροπίας και των υποψήφιων σωτήρων της χώρας μας, που υπόσχονται-υπόσχονται-υπόσχονται μέχρι να καπαρώσουν την καρέκλα και μετά μην τον είδατε τον Παναγή!!
Ωστόσο εκείνο που ξενίζει πάρα πολύ κόσμο είναι το γιατί? Γιατί, πρώην μεγάλοι ποδοσφαιριστές που έχουν αλωνίσει τα γήπεδα και γνωρίζουν τον πόνο των σωματείων και των ποδοσφαιριστών που το υπηρετούν , να μην διεκδικούν την διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αφήνουν τον κάθε ένα που δεν γνώριζε πριν τι εστί ποδόσφαιρο, να το διοικεί με «νόμους και αστυνόμους» αλλά πρόοδος και ανάπτυξη στο έρμο το λαοφιλές άθλημα δεν βλέπουμε.
Η ανακοίνωση του Συμβουλίου των Εφετών με την κοινοποίηση της απόφασης του, σήμερα, κηρύσσει έκπτωτο τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση με την κάρτα υγείας, όμως φέρνει τα πάνω κάτω στην ΕΠΟ και όλα δείχνουν ότι θα μπούμε σε άλλα μονοπάτια, δύσβατα η όχι θα δείξει ο χρόνος!!
Αλήθεια, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κοινή συνισταμένη και να αποδείξουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο, ότι δεν τους νοιάζει η καρέκλα του αυτοκράτορα αλλά το άθλημα?
Καταλήφθηκα μάλλον από ρομαντική διάθεση και πλέω σε πελάγη ποδοσφαιρικής ευτυχίας και σας έγραψα όσα έγραψα. Συνεχίζεται το έργο!

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xontros
xontros
7 years ago

Μπράβο λοιζο,ο μόνος δημοσιογράφος που παντελονατα λέει την άποψη του.εμεση εμπλοκή στην δυσφήμηση του αθλήματος δεν έχουν και οποίες ενώσεις υποστήριζαν και έβγαζαν φωτο και μιλούσαν για αντιπροεδριες στην επο????