Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Γι’ αυτούς τους λόγους ήρθε η …πανδημία…

Γι’ αυτούς τους λόγους ήρθε η …πανδημία…

0
Dodekanisos

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

«Ο ιός είναι περίεργος γιατί πέρα από το αναπνευστικό χτυπάει και στα εργασιακά δικαιώματα».
:
Ο ιός εάν δεν είχε ανακαλυφθεί στα εργαστήρια του Βιετνάμ από επιστήμονες του «Ινστιτούτου Παστέρ» και να μεταφερθεί στην Κίνα, όπως μετέδωσε η ιταλική RAI το 2015, και τότε το αποσιώπησαν όλοι οι «έγκυροι» σταθμοί των ΜΜΕξαπάτησης που σήμερα συμβουλεύουν τους πληθυσμούς με το αζημίωτο περί «υποχρεωτικού» μπολιασμού, θα ερχόταν ως δια μαγείας από μόνος του να λύσει όλα τα ..υπάρχοντα προβλήματα, που μας δημιούργησαν οι πολιτικοί. Για να ζουν αυτοί σήμερα ήρεμα κι ωραία με τους αμείωτους μισθούς και τα υπερμεγέθη προνόμιά τους δίνοντάς μας κι από πάνω συμβουλές. Και, εμείς, ως συνήθως να ζούμε με το άγχος των λαθών και των αβάσταχτων χρεών τους που μας άφησαν.

Η πανδημία ήρθε για

1. Να βγάλει τις μάσκες από τους αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες και να τις φορέσει στον αθώο τον κοσμάκη.

2. Να κλείσει όλες τις ιδιωτικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε στην θέση τους να έρθουν τα διεθνή τραστ που ήδη θησαυρίζουν από τις πωλήσεις μέσω ίντερνετ. Δεν θα χρειάζονται πλέον καταστήματα, αλλά πρακτορεία ή σημεία αυτόματης ατομικής παραλαβής έξω από κεντρικά σημεία συγκέντρωσης, όπως π.χ. σταθμούς, όπου δεν μεταδίδεται σύμφωνα κατά την ..λογική των «ειδικών» ο ιός με τον ίδιο τρόπο, π.χ. σε ένα βαγόνι ή ένα λεωφορείο, όπως θα μεταδιδόταν εάν ήταν σε ένα κατάστημα ή έναν χώρο των ίδιων κυβικών μέτρων κι ασχέτως με την ποσότητα των ..εισερχομένων ατόμων.

3. Να ισοπεδώσει το βιοτικό επίπεδο των λαών διά της ισότητας μέσω της φτώχειας στο κατώτατο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» της αριστεράς πολιτικής φούσκας, αλλά άνευ προκοπής και προόδου.

4. Να καταργήσει όλες τις εθνικές και θρησκευτικές εορτές των κρατών του δυτικού πολιτισμού. Ήδη από το 1986 με έγγραφό της η τότε ΕΟΚ και σήμερα ΕΕ είχε ως στόχο της αυτήν την επίτευξη που ενώ τότε ήταν δύσκολο να εφαρμοστεί από τις κατά τόπους κυβερνήσεις λόγω αντίδρασης των πληθυσμών, σήμερα έγινε κατορθωτό άνευ ανυπακοής λόγω «κοινωνικής απόστασης».

5. Να διαλύσει τις δοκιμαζόμενες οικονομίες των κρατών για την πολυπόθητη παγκόσμια διακυβέρνηση με μία ..προγραμματισμένη επανεκκίνηση, όπως διακηρύσσουν όλοι συγχρόνως οι «προοδευτικοί» πολιτικοί με το «Great Reset» πάνω στα πρωθυπουργικά γραφεία τους. Ο ελληνόφωνος «διεθνιστής» ΓΑΠ εδώ στο Ελλαδιστάν μιλούσε για «global government» ή «παγκόσμια διακυβέρνηση» ήδη από την εφαρμογή του Μνημονίου, αφού βιαζόταν να παραδώσει τα κλειδιά της εξουσίας με τα χρήματα, που τότε υπήρχαν, στ’ αφεντικό του, και που δεν είναι όπως φάνηκε ο ..κοροϊδολαός, που (ακόμη) τον ψηφίζει!

Τί σύμπτωση κι αυτή, ντε… Ούτε να τον είχαν προγραμματίσει τον κοροϊδοϊό!

Photo by Miguel Montejano from Pexels

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments