Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γεύση από Σούπερ Λίγκα για Φαρμακίδη

Γεύση από Σούπερ Λίγκα για Φαρμακίδη

0
farmakidis agrinio
Dodekanisos

Γεύση από Σούπερ Λίγκα είχε την ευκαιρία να πάρει ο Στάθης Φαρμακίδης ο οποίος ταξίδεψε στο Αγρίνιο και παρακολούθησε για ένα πενθήμερο την προπονητική διαδικασία όλων των ομάδων του Παναιτωλικού.
Συγκεκριμένα ο Ροδίτης προπονητής μετά από σχετική άδεια της ΠΑΕ Παναιτωλικού και του προπονητή Γιάννη Μαντζουράκη είδε από κοντά την προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου για το νικηφόρο παιχνίδι της (4-0) με την Κέρκυρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.
Παράλληλα είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει όλες τις προπονητικές μονάδες των ομάδων Κ20, Κ17, Κ15 και να ανταλλάξει απόψεις με τον τεχνικό διευθυντή του Παναιτωλικού Γιάννη Νταλακούρα.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Αγρινίου διαθέτει ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, το “Emileon” που δεσπόζει λίγο έξω από την πόλη με έξι μεγάλα ποδοσφαιρικά γήπεδα και εκεί φιλοξενούνται καθημερινά όλες οι ομάδες του Παναιτωλικού.
Στο περιθώριο των προπονήσεων ο Στάθης Φαρμακίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τους τρεις Ροδίτες ποδοσφαιριστές που Βρίσκονται στο Αγρίνιο. Πρόκειται για τους Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο, Εννέα Μιχάι που είναι επαγγελματίες και τον Γιώργο Μανωλάκη που αγωνίζεται στην Κ20.

farmakidis agrinio1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments