Γεωργιάδης: Συγχώνευση ή λουκέτο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σε μία κυνική παραδοχή για το τι μέλλει γενέσθαι με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα τόνισε, πως «επιχειρήσεις με 2-3 εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες». 

Μιλώντας στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο «Kontra24» την Τρίτη (21/9), ο υπουργός Ανάπτυξης ξεδίπλωσε το όραμα της κυβέρνησης για τις μικρές επιχειρήσεις. Οι οποίες δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική κοινωνία.

«Επιχειρήσεις με 2-3 εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες», δήλωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ενώ προηγουμένως είχε επισημάνει πως τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης μέσα από τις τράπεζες θα δίνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μόνο αν αυτές συγχωνεύονται. Δηλαδή αν τις εξαγοράσουν μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Όπως μετέδωσε το «thepressproject», ο υπουργός εννοεί πως αν θέλει μία μικρομεσαία επιχείρηση θέλει να επιβιώσει θα πρέπει να «ακολουθήσει τους κανόνες της σύγχρονης οικονομίας». Ο συγκεκριμένος δρόμος αφορά την συγχώνευση και την εξαγορά από μεγαλύτερη επιχείρηση.  

Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments