Γεωργιάδης: “Αχαριστία να ζητά κι άλλα χρήματα η εστίαση”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην έκκληση των εκπροσώπων της εστίασης για περισσότερους πόρους στήριξης με όρους όπως “άδικο” και “αχαριστία”.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε σε πρωινή εκπομπή του OPEN πως, αυτές, δεν θα πρέπει να ακούγονται καθώς ο συγκεκριμένος κλάδος, όπως λέει, έχει λάβει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον. 

“Το να ακούγεται ότι δεν στηρίζουμε την εστίαση, το να ακούγεται με τέτοια ένταση ότι η εστίαση ζητάει και νέα χρήματα, είναι πάρα πολύ άδικο. Στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου ενώπιον του κ. Πρωθυπουργού, εξέφρασαν το πολύ μεγάλο τους παράπονο ότι η εστίαση πήρε τεράστιους πόρους σε σχέση με άλλους κλάδους. Η αλήθεια είναι ότι η εστίαση πήρε υπερδιπλάσιους πόρους από οποιονδήποτε άλλο κλάδο στην Ελλάδα. Από ένα σημείο κι έπειτα αρχίζει να ακούγεται σαν αχαριστία όλο αυτό το πράγμα. Γιατί οι πόροι που πήγαν στην εστίαση τους στερήθηκε το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι. Ο κ. Καββαθάς, θα πρέπει να βάλει στο δημόσιο λόγο του και αυτή την παράμετρο, είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments