Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Γεωργαλλής και με τη βούλα

Γεωργαλλής και με τη βούλα

0
georgalis
Dodekanisos

Η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γεωργαλλή. Ο Ροδίτης αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών.
Who is who
Ο Γιάννης Γεωργαλλής γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1983 στο μακρινό Σίδνεϊ της Αυστραλίας και έχει ύψος 1.98. Αγωνίζεται στη θέση του small forward αν και έχει τις δυνατότητες να παίξει και σε εκείνη του shooting guard. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα παιδικοεφηβικά τμήματα των Ιάλυσου Ρόδου και Κολοσσού προτού συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Πατρών υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Από το 2000 έως το 2006 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα πανηγυρίζοντας την άνοδο από την Α2 στην Α1 κατηγορία ενώ το 2005 ξεχώρισε στο All Star Game που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα. Την τελευταία του χρονιά είχε 8.3 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα. Το καλοκαίρι του 2006 «μετακόμισε» στην Κυψέλη και τον Πανελλήνιο (6.5 πόντοι, 4.5 ριμπάουντ, 1.2 κλεψίματα) και ένα χρόνο αργότερα στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο. Με τους «κυανέρυθρους» είχε την ευκαιρία να παίξει και στην Ευρώπη. Έχει στο ενεργητικό του δώδεκα συμμετοχές στο Uleb Cup (5.3 πόντοι, 2 ριμπάουντ) και δέκα στην Ευρωλίγκα όπου διακρίθηκε σε αρκετά ματς (2.8 πόντοι, 1.9 ριμπάουντ). Μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον Πανιώνιο, επέστρεψε στον Πανελλήνιο ενώ ήρθε και η πρώτη κλήση στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών από τον Γιόνας Καζλάουσκας και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης στο περσινό πρωτάθλημα. Είναι διεθνής με την εθνική παίδων με την οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1999 και με την Εθνική Νέων αΑδρών με την οποία κατέκτησε την κορυφή στο πανευρωπαϊκό του 2002. Με τη Μεσογειακή Ομάδα ανδρών κατέκτησε τη 2η θέση στη διοργάνωση της Αλμερίας το 2005.
Ο Γιάννης Γεωργαλλής επιστρέφει στον Κολοσσό μετά από 10 χρόνια και θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αφού ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Γεωργαλλής δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου, μετά από αρκετό καιρό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουνε. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.»
Εισιτήρια διαρκείας
Υπενθυμίζουμε, ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν έχουν προμηθευτεί την κάρτα τους , μπορούν να την παραλαμβάνουν από τα γραφεία της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ( Δευτέρα – Παρασκευή, 09:30 – 15:00 ).
Πηγή: www.kolossosbc.gr
 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments