Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Γάλλος στρατηγός αποτίει φόρο τιμής στους ανεμβολίαστους, επειδή …άντεξαν!

Γάλλος στρατηγός αποτίει φόρο τιμής στους ανεμβολίαστους, επειδή …άντεξαν!

0
Dodekanisos

Σε μια ισχυρή επιστολή που έκανε πάταγο σε όλη την Ευρώπη, ο Γάλλος στρατηγός Κρίστιαν Μπλανσόν  επαίνεσε  τους πολίτες που αρνήθηκαν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Παρά τις πολυετείς  εκστρατείες πίεσης ,  τις πολιτικές διακρίσεων, τον  κοινωνικό αποκλεισμό , την απώλεια  εισοδήματος ,  τις απειλές και τις κατηγορίες  για τους θανάτους άλλων, ο Στρατηγός ευχαρίστησε τους «ανεμβόλιαστους» για τη δύναμη και το θάρρος τους.

Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:
“Ακόμα κι αν ήμουν πλήρως εμβολιασμένος, θα θαύμαζα τους ανεμβολίαστους που άντεξαν στη μεγαλύτερη πίεση που έχω δει ποτέ, μεταξύ άλλων από συζύγους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους και γιατρούς.
Οι άνθρωποι που ήταν ικανοί για τέτοια προσωπικότητα, θάρρος και τέτοια κριτική ικανότητα ενσαρκώνουν αναμφίβολα τα καλύτερα της ανθρωπότητας.
Βρίσκονται παντού, σε όλες τις ηλικίες, τα επίπεδα εκπαίδευσης, τις χώρες και τις απόψεις.
Είναι συγκεκριμένου είδους. Αυτοί είναι οι στρατιώτες που κάθε στρατός του φωτός επιθυμεί να έχει στις τάξεις του.
Είναι οι γονείς που κάθε παιδί επιθυμεί να έχει και τα παιδιά που κάθε γονιός ονειρεύεται να αποκτήσει.
Είναι όντα πάνω από τον μέσο όρο των κοινωνιών τους. είναι η ουσία των λαών που έχουν χτίσει όλους τους πολιτισμούς και έχουν κατακτήσει ορίζοντες.
Είναι εκεί, δίπλα σου, φαίνονται φυσιολογικοί, αλλά είναι υπερήρωες.
Έκαναν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν. ήταν το δέντρο που άντεξε στον τυφώνα των προσβολών, των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Και το έκαναν γιατί νόμιζαν ότι ήταν μόνοι και πίστευαν ότι ήταν μόνοι.
Αποκλεισμένοι από τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια των οικογενειών τους, δεν έχουν ξαναδεί τίποτα τόσο σκληρό. Έχασαν τις δουλειές τους, άφησαν την καριέρα τους να βυθιστεί και δεν είχαν άλλα χρήματα… αλλά δεν τους ένοιαζε. Υπέστησαν αμέτρητες διακρίσεις, καταγγελίες, προδοσίες και ταπεινώσεις… αλλά συνέχισαν.
Ποτέ άλλοτε στην ανθρωπότητα δεν υπήρξε τέτοιο κάστινγκ. Τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι αντισταστικοί στον πλανήτη Γη.
Γυναίκες, άντρες, γέροι, νέοι, πλούσιοι, φτωχοί, κάθε φυλής και κάθε θρησκείας, οι ανεμβολίαστοι, οι εκλεκτοί της αόρατης κιβωτού, οι μόνοι που κατάφεραν να αντισταθούν όταν όλα γκρεμίστηκαν. Κατέρρευσε.
Έχετε περάσει μια ασύλληπτη δοκιμασία που πολλοί από τους πιο σκληρούς πεζοναύτες, κομάντο, πράσινους μπερέδες, αστροναύτες και ιδιοφυΐες δεν μπορούσαν να περάσουν.
Είστε φτιαγμένοι από τους σπουδαιότερους που έζησαν ποτέ, αυτούς τους ήρωες που γεννήθηκαν ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους που λάμπουν στο σκοτάδι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments