Αρχική Αθλητικά νέα Γαλατασαράι – Φενερμπαχτσέ: Το κορεό, η νίκη και… η τραγική απώλεια

Γαλατασαράι – Φενερμπαχτσέ: Το κορεό, η νίκη και… η τραγική απώλεια

0
Dodekanisos

Το ντέρμπι ΓαλατασαράιΦενερμπαχτσέ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Τουρκίας τα είχε όλα. Ένταση, πάθος, τρία γκολ, κόκκινη κάρτα και βροντερό παρών των φιλάθλων με εκπληκτικό κορεό. Ωστόσο το ματς επισκίασε και μία τραγική απώλεια ενός φιλάθλου της Φενερμπαχτσέ. 

Η μεγάλη νίκη της Φενέρμπαχτσε με το 2-1 επί της Γαλατασαράι στο φινάλε (90+4′) οδήγησε έναν φίλαθλο στον θάνατο. Όπως έχει γίνει γνωστό η καρδιά του δεν άντεξε τις συγκινήσεις και το γκολ στο 94’…

Το ΑΠΕ – ΜΠΕ μεταδίδει, ότι πρόκειται για έναν 60χρονο φίλαθλο. Ο λόγος για τον Αχμέτ Ουϊσάλ, παρακολουθούσε τον αγώνα από την τηλεόραση στην καφετέρια που διατηρεί ο ανιψιός του στην περιοχή Αλασεχίρ. Και μόλις ο Μιγκέλ Κρέσπο σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ουϊσάλ πανηγύρισε έντονα και έχασε τις αισθήσεις του. Διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από καρδιακή προσβολή.

«Οταν η Φενερμπαχτσέ, την οποία αγαπούσε τόσο πολύ, σκόραρε στις καθυστερήσεις, ο θείος μου σωριάστηκε στο έδαφος. Δεν άντεξε αυτόν τον ενθουσιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανιψιός τού εκλιπόντος, Ερκάν Ουϊσάλ.

Η ατμόσφαιρα και το κορεό

Σε δεύτερη μοίρα λοιπόν, περνάει το εκπληκτικό κορεό των φιλάθλων της Γαλατασαράι. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί, διότι η τρέλα με το Squid Game που εξακολουθεί να δημιουργεί απίστευτο χαμό από την ημέρα της κυκλοφορίας του στο Netflix, με όλο τον πλανήτη να παρακολουθεί τη σειρά, έφτασε μέχρι και το ποδόσφαιρο της Τουρκίας. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, οι φίλαθλοι της «Cimbom» έντυσαν μία φιγούρα ως παίκτη στα χρώματα της Φενέρ (πράσινο και κίτρινο). Ενώ οι τρεις άλλες φιγούρες (οι δύο με μάσκες στα χρώματα της Γαλατά) και με μαύρη ο αρχηγός του παιχνιδιού στην σειρά.

Μολονότι το κορεό των Τούρκων φιλάθλων, ήταν αρκετά ευφάνταστο το σύνολο του Βίτορ Περέιρα κατάφερε να κερδίσει (1-2) στο «Nef Stadium».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments