Αρχική Videos Γαλακτοπαραγωγός πέταξε στα σκουπίδια 30.000 λίτρα γάλατος!

Γαλακτοπαραγωγός πέταξε στα σκουπίδια 30.000 λίτρα γάλατος!

0

Ένας γαλακτοπαραγωγός από το Οντάριο του Καναδά βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να πετάει μια μεγάλη ποσότητα γάλατος που σύμφωνα με τον ίδιο είναι 30 χιλιάδες λίτρα. Ο ίδιος εμφανίζεται στο video λέγοντας πως δεν είχε άλλη επιλογή «λόγω του ελέγχου της κυβέρνησης στην αλυσίδα εφοδιασμού γαλακτοκομικών προϊόντων». «Αυτή τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει το όριο μας», τόνισε. «Μου ραγίζει την καρδιά. Μας κάνουν να το πετάξουμε», είπε και τόνισε, «αυτή τη φορά, βγαίνω δημόσια. Θέλω ο κόσμος να δει τον πόνο που έχουμε εμείς οι καλλιεργητές».

Η Toronto Sun  αναφέρει ότι  οι αγρότες του Οντάριο έριξαν 74 εκατομμύρια λίτρα γάλακτος σε διάστημα 12 μηνών μεταξύ 2020 και 2021. Πέρυσι, ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος Pierre Poilievre  είπε  ότι αν εκλεγόταν πρωθυπουργός, δεν θα άγγιζε τη βιομηχανία των 23  δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πριν μερικές ημέρες, ο ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος του Καναδά, Μαξίμ Μπερνιέ, δήλωσε ότι κανένας από το Φιλελεύθερο, το Νεοδημοκρατικό ή το Συντηρητικό Κόμμα δεν είναι διατεθειμένος «να αντιμετωπίσει τη μαφία διαχείρισης της προμήθειας». «Το καταγγέλλω εδώ και χρόνια. Συνεχίζεται γιατί όλα τα κόμματα του κατεστημένου φοβούνται τη μαφία διαχείρισης της προσφοράς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments