Αρχική Επικαιρότητα Γάκης: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

Γάκης: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

0
EUROKINISSI
Dodekanisos

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης αποκάλυψε ότι είναι και ο ίδιος ένας ακόμη από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα. Μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι «θα βγούμε νικητές»

Η πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει φαίνεται πως ώθησε τον Δημήτρη Γάκη, να μοιραστεί δημοσίως σε ανάρτηση του στο Facebook την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του Δημήτρη Γάκη

«Κυρία Μπακογιάννη. Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μΊα άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη. Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση. Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας. Με εκτίμηση, Δημήτρης Γάκης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments