Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Γάκης: “Απίστευτα τα όσα λέγονται για τους εμβολιασμούς παιδιών”

Γάκης: “Απίστευτα τα όσα λέγονται για τους εμβολιασμούς παιδιών”

0
Dodekanisos

Νέα τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά για τον εμβολιασμό των παιδιών και τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα έκανε ο γιατρός Δημήτρης Γάκης. Ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ ανέφερε χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΣΤΑ ΜΜΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Covid-19 ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

Ας δούμε, επιγραμματικά, τι ισχύει:
Η δόση των φαρμάκων στα παιδιά, υπολογίζεται βάσει του βάρους. Δεν είναι δυνατόν να λέγεται ότι το εμβόλιο του ενήλικος θα δοθεί και στα παιδιά.. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΔΟΣΗΣ πχ. σε 12 χρονο 35 κιλών δίνουμε την μισή δόση του ενήλικος (70 kg) στα φάρμακα πχ αντιβιοτικά.
Εάν δώσουμε πλήρη δόση 30μgr, ενήλικος (0,3 ml) σε παιδί 35 κιλών, αυξάνουμε τον κίνδυνο επιπλοκών.

Σε φάρμακα, μάλιστα, μικρού θεραπευτικού εύρους (=η θεραπευτική δόση απέχει λίγο από την τοξική), πχ. χημειοθεραπευτικά, χρησιμοποιούμε , ακριβέστερα, την επιφάνεια του σώματος (ενήλικος =1,73τετρ. μέτρα)

Αναλύοντας το ποσοστό κίτρινων καρτών που δηλώνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διαπιστώνεται ότι υπάρχει διαφορά συχνότητος αναφορών μεταξύ των δύο mRNA εμβολίων: Pfizer 0,09%, Moderna 0,13%. Στις κίτρινες κάρτες της Ολλανδίας , μάλιστα, που είναι η πιό αξιόπιστη στην Ευρώπη σε αυτό το θέμα , η διαφορά είναι ακόμη μεγαλύτερη:Pfizer 0,4%, Moderna 1,2%. Δηλαδή τριπλασίως περισσότερες επιπλοκές, αναλογικά, έχουν δηλωθεί για το εμβόλιο της Μοderna.

Αυτός, κυρίες και κύριοι, που διαλαλείτε τον εμβολιασμό στα παιδιά, είναι ο λόγος που το εμβόλιο της Μοderna έχει άδεια χορήγησης μόνο για τους άνω των 18 ετών. Το ακούτε;
Γιατί οι επιπλοκές κάθε φαρμάκου είναι , μεταξύ των άλλων, ΚΑΙ ΔΟΣΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ!
Προσέχετε λοιπόν τι λέτε στα κανάλια…(Όπως βλέπετε τα πράγματα έχουν αγριέψει και έχω επιβεβαιωθεί όταν σας προειδοποιούσα , προ μηνών, για αυτήν διαφαινόμενη εξέλιξη)…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments