Αρχική Αθλητικά νέα Γ.Σ Ηλιούπολης: Επέστρεψε η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Γ.Σ Ηλιούπολης: Επέστρεψε η Ραφαέλα Σπανουδάκη

0
@ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ / FACEBOOK
Dodekanisos

Η Ροδίτισσα Ραφαέλα Σπανουδάκη έδωσε το παρών (Πέμπτη 23/9) στην προπόνηση των ακαδημιών του Γ.Σ Ηλιούπολης. Μεταξύ άλλων συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου που εκπροσωπεί. 

Όπως ανέφερε και σε ενημέρωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σύλλογος της Ηλιούπολης, η Σπανουδάκη, συνομίλησε με όλα τα παιδιά των ακαδημιών. Κύριο θέμα συζήτηση ήταν η παρουσία της 26χρονος αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ενώ ενημέρωσε τα παιδιά και για την προπόνηση που ακολουθεί γενικά.

Φυσικά κατά την παρουσία της πρωταθλήτριας του στίβου στις Ακαδημίες του Γ.Σ Ηλιούπολης, δεν έλειψαν οι φωτογραφίες. Αλλά και τα αυτόγραφα τα οποία μοίρασε αυτοπροσώπως η Σπανουδάκη στους νεαρούς αθλητές. Για τους οποίους αποτελεί πρότυπο. 

Την δεδομένη χρονική στιγμή, η Ραφαέλα Σπανουδάκη και αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έχει αρχίσει προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. «Είναι μία απαιτητική χρονιά αυτή που ξεκινάει νωρίς με τον κλειστό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Ο πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στα 60μ. για το Παγκόσμιο της Σερβίας. Από εκεί και πέρα στον ανοιχτό υπάρχουν τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον. Όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Θα κυνηγήσω την πρόκριση στα 100μ. και στα 200μ.. Αλλά το βάρος θα είναι στο διακοσάρι. Στο οποίο πιστεύω πως μπορώ να πετύχω μια διάκριση στο Μόναχο», δήλωσε στην «sportime».

Θυμίζουμε πως η Ραφαέλα Σπανουδάκη πέρα από την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσα στο 2021 προέβη σε ατομικό ρεκόρ στα 60μ. με 7.23 και στα 200μ. με 23.11.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments