Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Γ’ κατηγορία: Επίδειξη δύναμης από Πάνθηρες και ΑΣ Χάλκης

Γ’ κατηγορία: Επίδειξη δύναμης από Πάνθηρες και ΑΣ Χάλκης

0
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πάνθηρες Ρόδου / Facebook
Dodekanisos

Οι Πάνθηρες Ρόδου επικράτησαν εύκολα με 5-0 κόντρα στον Δωριέα, την στιγμή που ο ΑΣ Χάλκης φιλοδωρούσε με επτά γκολ τον ΑΟ Φαληρακίου, σε αναμετρήσεις για την 12η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας. 

Οι Πάνθηρες εισήλθαν με διάθεση να πιέσουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου, ώστε να βρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το γρήγορο γκολ. Η συγκεκριμένη τακτική αποσυντόνισε την ομάδα του Δωριέα με αποτέλεσμα με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο δείκτης του σκορ να έχει ανέβει στο 3-0 υπέρ των Πανθήρων. Στην επανάληψη οι Πάνθηρες συνέχισαν να είναι κυρίαρχοι του αγώνα, βρήκαν ακόμα δύο τέρματα «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη. Καμπούρης (δις), Καρπαθάκης, Ντουμάζιος και Καζατζάκης (30′ αυτογκόλ) πέτυχαν τα γκολ για το σύνολο του Σταμάτη Κουρδουνάκη.

Διαιτητής: ΖΑΡΙΔΑΣ Ι.

Βοηθοί: ΧΟΤΖΑΪ Λ., ΣΥΜΙΑΚΑΚΗΣ Μ.

Παρατηρητής: ΖΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Οι συνθέσεις 

ΔΩΡΙΕΑΣ: Δαγκλής, Καζαντζάκης, Σκαφίδας, Ταουλάντ, Καλαμπόκης, Τζιτζίκος, Ορμενάϊ, Μάκος, Τζαβάρας, Παπαθανασίου, Βλάχος
 
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τύρελης, Αγγελάκης, Κωνσταντινίδης, Ματζαράϊ, Τριανταφυλλίδης, Καμπούρης, Τσακμακίδης, Ντουμάζιος, Καρπαθάκης, Σαράντης, Τζαβάρας (Έπαιξαν και οι Κεφάλας, Αραμπατζής, Ισκάς, Γαϊτάνος και Τάλιας)

Εύκολη επικράτηση και για τον ΑΣ Χάλκης

Ο ΑΣ Χάλκης δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία κόντρα στον ΑΟ Φαληρακίου, γεγονός που φανερώνει και η τελική επικράτηση (7-0) των γηπεδούχων. Καρέ τερμάτων από τον Μάρκο Λιβανίου, ο οποίος πέτυχε τα πέντε από τα επτά τέρματα της ομάδας του. Ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Φωτιάδης και Στάππας. 

Διαιτητής: ΠΑΓΩΝΑΣ Γ.

Βοηθοί: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Α., ΜΙΓΚΛΗ Μ.

Παρατηρητής Δ: ΝΑΖΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Η κατάσταση στην βαθμολογία

Στην βαθμολογία οι Πάνθηρες εξακολουθούν να απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής με 31 βαθμούς, όντας στο +2 από τον δεύτερο ΑΣ Χάλκης. Στους 28 βαθμούς βρίσκεται η Ασπίδα Απολακκιάς, που θα «κονταροχτυπηθεί» αργότερα με την μαχητική ομάδα του Ασκληπειού. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments