Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Γ.Χατζημάρκος » Να αποδεχτεί η ΔΕΥΑΡ ότι, το νησί βρίσκεται σε κατάσταση...

Γ.Χατζημάρκος » Να αποδεχτεί η ΔΕΥΑΡ ότι, το νησί βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» και βρίσκεται λύση αμέσως

0
Dodekanisos

Την εναλλακτική πρόταση, ως έσχατη λύση, να αποδεχτεί η ΔΕΥΑΡ ότι, το νησί βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να διασφαλιστεί η υδροδότηση του δημοσιοποίησε, μιλώντας στον notosnews ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως είπε, αλλάζουν όλα, οι όροι και οι προϋποθέσεις ακόμη  και η νομοθεσία αλλά και η δυνατότητα λύσεων που μπορούν να δοθούν για την επίλυση του προβλήματος.

Από χθες το απόγευμα που έγινε γνωστή η αρνητική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στα γραφεία της Περιφέρεια πραγματοποιούνται διαδοχικές συσκέψεις με τους νομικούς συμβούλους της προκειμένου αύριο να κατατεθεί η αίτηση θεραπείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος σήμερα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι, με την κατάθεση της αίτησης θεραπείας είμαι μαχητό το  μείζον ζήτημα, έγκρισης της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο λέγοντας πως υπό σκληρές προϋποθέσεις και όρους θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα της υδροδότησης του νησιού μας σε 15 ημέρες.

Παράλληλα ο κ. Χατζημάρκος και σήμερα επανέλαβε πως μέσα από την σύμβαση προβλέπεται η εκπαίδευση προσωπικού της ΔΕΥΑΡ για την λειτουργία του Φράγματος Γαδουρά.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι μπαράζ καταγγελιών ήταν αυτό που καθυστέρησε την ολοκλήρωση της διαδικασίας και μας έφερε στο σημερινό αδιέξοδο, γιατί κάποιοι προκειμένοu να βλάψουν τον πολιτικό τους αντίπαλο, δεν διστάζουν να βάλουν to νησί σε περιπέτειες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments