Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φύλακας – άγγελος… ο Φλοσκάκης!

Φύλακας – άγγελος… ο Φλοσκάκης!

0
empona euagoras
Dodekanisos

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) έληξε το ματς της Αναγέννησης Έμπωνα με την Κύπρο που διεξήχθη το μεσημέρι στο γήπεδο της Σαλάκου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί αλλά ήταν απρόσεκτοι στα τελειώματα και παράλληλα βρήκαν απέναντι τους ένα πολύ καλό Φλοσκάκη που όταν χρειάστηκε αντέδρασε υπέρ του δέοντως θετικά. Οι τυπικά γηπεδούχοι από την πλευρά τους που χρησιμοποίησαν είτε ως βασικούς είτε ως αλλαγές πέντε παίκτες ηλικίας 14 έως 16 ετών προσπάθησαν να αμυνθούν ώστε να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό και εάν έβρισκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν στην αντεπίθεση για κάτι καλύτερο. Τελικά το 0-0 τους αφήνει ικανοποιημένους καθότι η Κύπρος είχε το πάνω χέρι στο ματς και θα μπορούσε να πετύχει ένα η παραπάνω τέρματα για να φύγει με το «διπλό».

Στο 10’ ο Καραπάντζος βρέθηκε απέναντι από τον Φλοσκάκη τον οποίο προσπάθησε να αποφύγει αλλά έχασε το κοντρόλ στην πρώτη καλή φάση του αγώνα. Ο ίδιος παίκτης στο 21’ βρέθηκε με την μπάλα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 25’ μέσα στην μικρή περιοχή προσπάθησε να πλασάρει αλλά δεν βρήκε καν την μπάλα που πέρασε από μπροστά του. Στο 26’ ο Ν. Γιασιράνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά σούταρε άουτ σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές των παικτών του Γιάννη Χριστοδούλου. Στο 41’ και πάλι ο Καραπάντζος σούταρε από κοντινή απόσταση αλλά ο Φλοσκάκης απόκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Ροδίτης στο 65’ έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, σούταρε αλλά και πάλι ο Φλοσκάκης με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του. Τέσσερα λεπτά μετά (69’) ο Καστανίδης με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ενώ στο 75’ μια κεφαλιά του Παντελίδη έφυγε και αυτή άουτ.

Στο 81’ σημειώθηκε η μεγαλύτερη φάση για την πλευρά της Αναγέννησης όταν ο Δημητρόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Αγγελόπουλο αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σωτήρια από τον πορτιέρο της Κύπρου. Στο 91’ μετά από φάουλ του Μπάρτζου στην «καρδιά» της περιοχής των γηπεδούχων ο Παντελίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο φεύγοντας εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Βλάχος, Ροδίτης και Μάρκου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠ.: Φλοσκάκης, Σφυράκης, Τσαγκαράκης, Καρακόπουλος (70’ Γιασιράνης Γ.), Πεζουβανάκης, Λογοθέτης, Γιασιράνης Ν., Φιακέτης (89’ Χατζηγιαννάκης Π.), Φλοσκάκης (91’ Λατσατσιάνος), Σακαρέλης, Δημητρόπουλος

ΚΥΠΡΟΣ: Αγγελόπουλος, Παντελίδης, Βασιλείου, Μπάρτζος, Κενενούνης, Χωρίτης, Τζανακάκης, Γκλάβας (20’ λ.τ. Γουλόπουλος), Ροδίτης, Καστανίδης, Καραπάντζος (55’ Μακριάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments