Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα

Φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα

0
Dodekanisos

Ούτε απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Πυλίου λύγισε ο Απόλλων Καλυθιών. Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη έδειξε ότι έχει στόφα μεγάλης ομάδας και έμεινε στο 0 – 0 απέναντι στους Κώους μετά από ένα παιχνίδι που σε έδινε την αίσθηση (όσοι τουλάχιστον το παρακολούθησαν), ότι οι γηπεδούχοι μπορούσαν και δικαιούνταν να πάρουν το “τρίποντο”. Με βάση τη συνολική παρουσία των δυο ομάδων, οι Απολλωνιστές ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, “κλέβοντας” μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις μαζί με τον Αστέρα Παστίδας που επίσης είναι ψηλά.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη, κάτι που επηρέασε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων και στο πρώτο αλλά πολύ περισσότερο και στο δεύτερο ημίχρονο όπου η κούραση ήταν εμφανής. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να έχουν τις περισσότερες φάσεις και να δείχνουν ότι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη, οι Κώοι κέρδισαν αρκετά μέτρα και φάνηκαν ως ένα σημείο κάπως πιο δραστήριοι χωρίς ωστόσο συνολικά να φανούν απειλητικοί. Αντίθετα, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα (δοκάρι) για να σκοράρει.

Στο 14′ μετά από σέντρα από τα δεξιά , ο Ιντρίζι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ σε μια καλή στιγμή για τον Απόλλωνα
Στο 28′ ο Μαγιόγλου έκανε σουτ, η μπάλα χτύπησε σε αμυνόμενο με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι, ωστόσο η μπάλα στρώθηκε στον ίδιο που εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 48′ ο Μπεκιρλάρι μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε τοδ ιαγώνιο σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 51΄ο Ιντρίζι έκανε ένα εντυπωσιακό σόλο από τα αριστερά μπαίνοντας στην περιοχή και κάνοντας το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 59′ ο Μαγιόγλου έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Διακουράκης έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι πάνω στην κίνηση αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Άρεσε πολύ από τον Απόλλωνα ο Ιντρίζι που ήταν ιδιαιτέρος κινητικός. Πολλές μάχες έδωσε και τις κέρδισε ο Φυλακούρης. Θετικός και ο Διακουράκης. Από τον ΑΟ Πυλίου προσπάθησαν οι Δρόσος και Μπεκιρλάρι.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Γιαννουκά (Κόττορος, Σπάρταλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης, Διακουράκης, Στελλάς, Ο. Πέπα, Φυλακούρης, Σαββούλης, Ιντρίζι (90′ Καστρινάκης), Θεοχαρόπουλος, Πλακίδας (80′ Γκ. Πέπα), Μαγιόγλου, Αρέτογλου
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Κεφαλιανός, Μαργαρίτης, Χατζησουλεϊμάν, Γεωργιάδης, Χατζηβασίλης, Δρόσος (72′ Κεφαλιανός), Vladimirov, Στεφανίδης, Μπεκιρλάρι (86′ Ιωαννίδης), Νικήτας (92′ Συντιχάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments