Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φρούριο η Κάρπαθος!

Φρούριο η Κάρπαθος!

0
Dodekanisos

Χτίζει κάστρο στην Κάρπαθο ο Ποσειδώνας! Η ομάδα της Καρπάθου συνέχισε την φετινή εντυπωσιακή της πορεία, επικρατώντας εντός έδρας και του Κλεόβουλου Λίνδου με το εντυπωσιακό 6 – 2 και δείχνοντας για μια ακόμα φορά πως και φέτος θα είναι πάρα πολύ δυνατή στο γήπεδο της.

Η νίκη των Καρπάαθιων δεν ήταν εύκολη δεδομένου ότι συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση των Λινδιακών οι οποίοι ισοφάρισαν δυο φορές και πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι και το 65’ περίπου. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι …πάτησαν το γκάζι και στα τελευταία 25 λεπτά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε για τον Ποσειδώνα στο 6’ ο Ζαρκαδούλας αλλά στο 25’ ο Χατημανώλης με αυτογκόλ ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 70’ ο Δράκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2 – 1 αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι τον τρόπο να ιοφαρίσουν. Το έκαναν στο 72’ με τον Τσιάτσιο (2 – 2).Από εκεί και πέρα, ο Ποσειδώνας επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του. Στο 73’ ο Μανώλης Σπανός έκανε το 3 – 2, στο 76’ ο Φελούζης το 4 – 2, στο 78’ ο Μανώλης Σπανός και πάλι το 5 – 2 και στο 89’ ο Τσιαβέλης το 6 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Κόττορος, Αντωνάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Ζαρκδούλας, Χατζημανώλης, Φελούζης, Δράκος (85’ Βαρδαούλης), Ε. Σπανός (80’ Αναγνωστόπουλος), Τσιαβέλλης, Ι. Σπανός, Καουκάκης (72’ Χανιώτης), Μαντινάος
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Τσελεπίδης (71’ Μπαϊρακτάρης), Γιατσιάτσος (31’ λ.τ. Κακλαμάνος Μ.), Χαμιτάϊ, Μαριετάκης, Αθανασίου, Κουκουτσέλας, Ταγκάεφ, Α. Κακλαμάνος, Ευαγγελίδης (86’ Ι. Κακλαμάνος), Χατζηνικόλας (46’ Τσιάτσιος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments