Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Φράγκος: «Θέλω να παραμείνω στο εξωτερικό»

Φράγκος: «Θέλω να παραμείνω στο εξωτερικό»

0
fragkos nijar
Dodekanisos

Αποφασισμένος να αγωνιστεί στο εξωτερικό και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Μιχάλης Φράγκος! Ο Ρόδιος παίκτης που απολαμβάνει στο νησί μας τις καλοκαιρινές του διακοπές, θα συζητήσει το αμέσως επόμενο διάστημα με τους υπεύθυνους της Ισπανικής Νιχάρ (Γ’ Εθνική) το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Πάντως μελετάει και μια πρόταση από ομάδα Β’ Εθνικής της Σκωτίας. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM τόνισε πως, «είναι προτεραιότητα μου να παίξω στο εξωτερικό και τη νέα χρονιά. Έχω όμως και ορισμένες προτάσεις από την Ελλάδα τις οποίες θα εξετάσω σαν εναλλακτική περίπτωση. Προτεραιότητα θα δώσω στην ομάδα της Νιχάρ».
Μιλώντας για την έως τώρα παραμονή του στην Ισπανία είπε:
«Πέρασε πάρα πολύ ωραία τους τελευταίους έξι μήνες που ήμουν εκεί. Στην αρχή είχα λίγο πρόβλημα με τη γλώσσα αλλά τα κατάφερα. Έμαθα λίγο Ισπανικά και είναι πολύ καλύτερα τώρα. Στην ομάδα με αγκάλιασαν όλοι. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Και από οργάνωση, δεν το συζητάμε. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Μπορώ να πω ότι είναι παρά το ότι παίζουν στην Γ’ Εθνική, είναι πολύ πιο οργανωμένοι και από ορισμένες Ελληνικές ομάδες της Σούπερ Λιγκ».
Μιλώντας και για τα οικονομικά δεδομένα, τόνισε:
«Δεν είναι όπως στην Ελλάδα που σου υπόσχονται ορισμένα χρήματα και τελικά δεν παίρνεις ούτε το 1/3. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ότι μου είπαν το πήρα. Μου έχουν σπίτι και φαγητό. Όλα είναι πολύ καλά».
Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ρόδο, απάντησε:
«Όχι δεν το σκέφτομαι καθόλου. Το ποδόσφαιρο στη Δωδεκάνησο έχει πλέον απαξιωθεί. Προτείνω στα ταλέντα που είναι σίγουρο ότι υπάρχουν, να προσπαθήσουν να φύγουν αν θέλουν να κάνουν καριέρα. Και να ξέρουν ότι πάντα θα πρέπει να δουλεύουν και να κάνουν υπομονή»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments