Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Φραγκιάς: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία!»

Φραγκιάς: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία!»

0
fragkias odigies
Dodekanisos

Ο Κολοσσός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το «μπαμ» κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ καθώς μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης ήταν κοντά στο σκορ και είχε τις φάσεις ώστε να «κλέψει» το παιχνίδι!

Ο τεχνικός του Κολοσσου Βασίλης Φραγκιάς μίλησε στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Αμόλα Βασίλη» έχοντας διάθεση για χιούμορ, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φάνη Κουμπούρα που αστόχησε στο τρίποντο που θα έβαζε μπροστά τον Κολοσσό περίπου ενάμιση λεπτό πριν από τη λήξη.

«Είπα στον Κουμπούρα στο αεροπλάνο πως ήθελα να τον κρεμάσω!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Του είπα πως έχασε την ευκαιρία να του στήσουν ανδριάντα στην παλιά πόλη της Ρόδου!».

Ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε μεταξύ άλλων:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είχαμε την ευκαιρία με ένα τρίποντο που δεν μπήκε και το… έβαλαν οι άλλοι. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη που θα έμενε στην ιστορία. Βλέποντας πως το παιχνίδι πάει πόντο- πόντο και ο Ολυμπιακός είναι σε κακή ημέρα, το πιστεύεις. Αν πάει έτσι το παιχνίδι μέχρι το τέλος και οι Μαϊάμι Χιτ να είναι απέναντι σου το πιστεύεις. Το παιχνίδι το πήγαμε λίγο σε κλεφτοπόλεμο. Δε μπορείς να παίξεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό στα ίσια. Τζογάραμε και λίγο με τη ζώνη».

Το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Πέρυσι ήταν καλύτερο. Είχε και καλύτερους ξένους. Το βλέπουμε άλλωστε και από το γεγονός πως έχουν αλλάξει ήδη εννέα προπονητές, ενώ πέρυσι κανείς. Ίσως να συμβαίνει επειδή οι ομάδες χτίστηκαν γρήγορα και στο τέλος. Και το μάρμαρο το πλήρωσαν οι προπονητές. Υπάρχει συναγωνισμός, αλλά άλλο αυτό και άλλο η ποιότητα».

Για το αν μπορούν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος να δυσκολέψουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Στα πλέι οφ, μπορούν να χτυπήσουν κάποια παιχνίδια. Αλλά ο τελικός νομίζω πως θα είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Υπάρχει απόσταση που έχει μειωθεί αλλά δύσκολα ή εύκολα θα είναι αυτός ο τελικός».

Για την κριτική σε Μπαρτζώκα, Πεδουλάκη: «Και οι δύο είναι μέσα στους στόχους που έχουν. Όποιος από τους δύο φέτος αποτύχει, θα πέσουν τον φάνε. Είναι άδικο. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό που είναι νέα ομάδα».

πηγή φωτό και κειμένου: www.sentragoal.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments