Αρχική Αθλητικά νέα Φούλαμ: Πανηγύρισε με τον Ρις που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση

Φούλαμ: Πανηγύρισε με τον Ρις που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση

0
Dodekanisos

Η Φούλαμ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι. Όμως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της μας χάρισαν το ομορφότερο φωτογραφικό κλικ του Σαββατοκύριακου. Κατά την δική μου εκτίμηση ίσως και της χρονιάς. 

Ειδικότερα στο γκολ του Μίτροβιτς, όλοι οι ποδοσφαιριστές πήγαν προς το μέρος που βρισκόταν ο νεαρός Ρις Πόρτερ. Και πανηγύρισαν μαζί του το γκολ! Πρόκειται για 13χρονο φίλαθλο των «κότατζερς», που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Το ποδόσφαιρο του δίνει πνοή. Μάλιστα, χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να συγκεντρωθούν χρήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Σ’ ένα από αυτά τα βίντεο, όμως, δέχτηκε δεκάδες «εμετικά» σχόλια, σε βίντεο που φαινόταν να παίζει ποδόσφαιρο. 

Είναι απορίας άξιο γιατί κάποιοι να βάλουν στο στόχαστρό τους ένα 13χρονο παιδί. Εν έτει 2021 κιόλας, ακόμα κυκλοφορούν οπισθοδρομικά μυαλά. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει ο αθλητισμός. Πάνω από όλα ο αθλητισμός ενώνει. Και όσο υπάρχουν ομάδες όπως η Φούλαμ και οι ποδοσφαιριστές της τόσο ο Ρις δεν θα τα παρατάει. 

Δείτε τα βίντεο

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments