Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Φουλ δράση θα έχει το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open

Φουλ δράση θα έχει το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open

0
Dodekanisos

Φουλ δράση κάθε μέρα θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων στο I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α., από 12 έως 17 Απριλίου, με την παρουσία αθλητών (ηλικίας 30 έως 75 ετών) απ’ όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση και οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν παιχνίδια όλη τη μέρα, με ένα μικρό διάλλειμα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων (μέσα από το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί) θα είναι 09:00-14:00 και 17:00-20:00.

Οι αγώνες για τους συμμετέχοντες (από 30 έως 75 ετών) θα διεξαχθούν στα γήπεδα Green Set και των μεγαλύτερων σε ηλικία στα χωμάτινα γήπεδα του Ρ.Ο.Α. Όπως είναι εύλογο, θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό από τους διοργανωτές. Το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites, θα διεξαχθεί για πέμπτη χρονιά στη Ρόδο από τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ομοσπονδία (Ε.Φ.Ο.Α.).

Οι διεργασίες για την έναρξη του διεθνούς τουρνουά συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι συμμετοχές αυξάνονται και θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 5 Απριλίου, μέσω της ιστοσελίδας της παγκόσμιας Ομοσπονδίας (I.T.F.). Το τουρνουά της Ρόδου έχει βραβευθεί στα 19 καλύτερα του κόσμου και αποτελεί διαφήμιση για το νησί σε όλο τον κόσμο.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments