Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φοβού τους “κίτρινους διαβόλους”

Φοβού τους “κίτρινους διαβόλους”

0
goal
Dodekanisos
Ο Απόλλων Κ. με δύο σερί νίκες  αρχίζει να προκαλεί φόβο τις ομάδες της Α΄τοπικής κατηγορίας. Νεό “θύμα” του ο Ηρακλής Μ, ομάδα η οποία εδώ και χρόνια διατηρεί το χαρακτηριστικό της πείσμα και την οποία υπέταξαν με 5-0.
Ο Αρχοντούλης ήταν για μια ακόμη φορά ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ανοίγοντας πρώτος λογαριασμό με τους Μαριτσενούς στο 25′, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους  Φυλακούρη, Μαυρομούστακο, Συμεωνίδη, Αλαχούζο και Μουτσοντέμι , με τον τελευταίο να σημειώνει δύο υπέροχα γκολ (45′, 86′) και όχι μόνο να ανοίγει τη ψαλίδα του σκορ , αλλά να διαμορφώνει και το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά δεν έλειψε και η συμβολή του Μαυρομούστακου που “πείραξε” και αυτός με τη σειρά του το σκορ και με το δικό του μοναδικό τρόπο σημειώνοντας δύο τέρματα (54′ , 61’με πέναλτι) και φτάνοτας το δείκτη στο 5-0

Φάσεις / γκολ
21′ Στην αγκαλιά του Τσιροδήμου κατέληξε το φάουλ που κέρδισε ο Αρχοντούλης και εκτέλεσε ο Φυλακούρης.
25‘ Από κάθετη πάσα του Αλαχούζου ο Αρχοντούλης με πλασέ από πλάγια θέση σημείωσε ένα πολύ δύσκολο γκολ ανοίγοντας το σκορ σε 1-0.
30′ Aπό σέντρα- πασα του Μαυρομούστακου ο Συμεωνίδης βγήκε από τα πλάγια, έκανε το διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά δε βρήκε στόχο καθώς η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιροδήμου και βγήκε άουτ.
45′ Ο Αρχοντούλης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μουτσοντέμι που πλάσαρε και έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του 2-0.
54′ Ο Μουτσοντέμι έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο την έδωσε δεξιά στον Χατζηγεωργίου ο οποίος έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Μαυρομούστακος με κεφαλιά έκανε το 3-0.
61′ Ο Τσιροδήμος στην προσπάθεια να μπλοκάρει τη μπάλα ανέτρεψε τον Αρχοντούλη και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μαυρομούστακος ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε έυστοχα διευρύνοντας το σκορ σε 4-0.
84′ Ο Μπρισζνόβαλης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Αρχοντούλη ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ και στη δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ αφήνοντας την εντύπωση πως δεν ήθελε να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.
86′ Ο Αρχοντούλης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μουτσοντέμι ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
88′ Σύρριζα από αριστερό κάθετο δοκάρι πέρασε το γυριστό σουτ του Μαυρομούστακου από το ύψος της περιοχής

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μουτσοντέμι, Φυλακούρης, Συμεωνίδης, Αλαχούζος με τον Αρχοντούλη να δίνει για ακόμη μια φορά ρεσιταλ, ενώ από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν Χειμωνέττος, Μακρής.

Καλή σε γενικές γραμμές η διατησία των Πλακογιάννη, Παπαγιαννίδη, Γιακουμάκη Σταμ. , με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρωνται συχνά πυκνά για φάουλ σύμφωνα με τους οποίους ο διαιτητής δεν έδινε.

Aπόλλων Κ.: Καραγιάννης, Φυλακούρης, Αλαχούζος, Κίτσος, Συμεωνίδης( 68′ Σταυρής), Χατζηγεωργίου, Πλύγκος(65′ Γενιμαχλελής), Μουστοντέμι, Κεπέρης(78′ Μπριζνόβαλης), Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης.

Ηρακλής Μ.: Τσιροδήμος, Τσούφιος, Λορέντζος, Καρακώστας, Παπακωσταντής, Μπιλιάς, Χειμωνέττος, Βασιλώτος, Κρομμύδας(57′ Μακρής), Καρίκης(57′ Ραφτόπουλος), Κουτσουμπάρης( 46′ λ.τ. Μαυρής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments