Αρχική Videos Φωνή λαού οργή θεού, ξεσηκώνονται οι άνθρωποι στον κόσμο!

Φωνή λαού οργή θεού, ξεσηκώνονται οι άνθρωποι στον κόσμο!

0
Dodekanisos

Την Κυριακή (10/10) ξέσπασε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, την Ρώμη «μία από τις χειρότερες στιγμές βίας και αστικού πολέμου», όπως σχολίασε ο Ιταλικό Τύπος. Οι χιλιάδες Ιταλοί διαδηλωτές εξέφρασαν την αντίθεσή και την αγανάκτησή τους κατά του υποχρεωτικού green pass. 

Ειδικότερα, οι Ιταλοί πολίτες δεν είναι αναρχικοί, αντιεμβολιαστές ή λεγόμενοι «αρνητές» των εμβολίων. Λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν, για να τους χαρακτηρίσουν τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αλλά και ούτε διαδηλώνουν για να προωθήσουν την βία. Αντίθετα οι Ιταλοί πολίτες, οι καθημερινοί απλοί πολίτες, μέσα από τις διαμαρτυρίες τους εκφράζουν ένα γεγονός. Το οποίο μετουσιώνεται στην αγανάκτηση και την δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπο του πρωθυπουργού τους Μάριο Ντράγκι. Για τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλει την υποχρεωτικότητα του green pass, των εμβολίων και πάει λέγοντας. 

Οι διαδηλώσεις αυτές δεν είναι «προνόμιο» της Ιταλίας. Όπως έχουμε δει, διαμαρτυρίες υπάρχουν σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμα και στην Ελλάδα. Αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου, όπως είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Αυστραλία και ούτω καθεξής. 

Εν κατακλείδι, όσο οι κυβερνήσεις θα προσπαθούν να επιβάλλουν στους πολίτες τους τα εμβόλια και τις υποχρεωτικότητες, τόσο θα μεγαλώνει η αγανάκτηση του κόσμου. Οι συνέπειες προοιωνίζονται απρόβλεπτες. Οι Ιταλοί αποτελούν ένα τρανό παράδειγμα των συνεπειών αυτών. Πολύ απλά κανένας δεν γνωρίζει τι θα συμβεί και ποια γραμμή θα ακολουθηθεί στο μέλλον. 

Δείτε τα βίντεο 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments