Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Φωνές” Κλεάνθη για τη διαιτησία

“Φωνές” Κλεάνθη για τη διαιτησία

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της πρόσφατης αναμέτρησης με την ΑΕ Κω εξέδωσε ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:

“Σας αποστέλλουμε αυτη την επιστολή διαμαρτυρίας με αφορμή ακόμη μια κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας και συγκεκριμένα του κ. Τζεβελεκιδη στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ ΚΩ.

Για άλλη μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μια κακής διαιτησίας για την ομάδα μας.
Θεωρούμε ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και μπορεί να κάνουν λάθη αλλά όταν προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα λάθη τους με γελοίες δικαιολογίες το
μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι να καταλάβουμε ότι απλά δεν ξέρουν βασικούς κανόνες διαιτησίας .

Δεν μπορούν να παραποιούν βασικούς κανόνες ποδοσφαίρου και όλους σε βάρος της ομάδας μας (αποβολές παικτών με κόκκινη ,πέναλτι) γιατί μετά υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος .
Ευτυχώς τα τελευταία χρονιά υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και μπορούμε να τεκμηριώσουμε όλα όσα συμβαίνουν. Δεν θα καθίσουμε να αναλύσουμε όλες τις φάσεις του αγώνα γιατί θα γίνουμε κουραστικοί, αλλά ο ορισμός των αποβολών και των πέναλτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλλον είχε αλλάξει και εφαρμοστήκαν κάποιοι νέοι κανόνες ενάντια στην ομάδα μας που μόνο διαιτητής γνώριζε .

Δεν ζητήσαμε ποτέ εύνοια. Μόνο ισοτιμία. Δεν βγάλαμε ποτέ ανακοίνωση για καμία διαιτησία από τα πολλά διαιτητικά λάθη που υπάρχουν σε βάρος της ομάδας μας (αμέτρητα βίντεο ) αλλά η υπομονή και η κατανόηση μας τέλειωσε για φέτος. Θα προστατεύσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο και από όλους , θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και πιθανότητες που έχουμε με νόμιμο τρόπο.

Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ομάδα μας και τον κόπο όλων στο σύλλογο. Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ έχει παρελθόν ,παρόν και μέλλον και δεν μπορείτε να παίζεται μαζί μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments