Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φωνές Καλυμνιακού για Κυρίτση

Φωνές Καλυμνιακού για Κυρίτση

0
eisodos_omadon
Dodekanisos

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται κατά του διαιτητή του αγώνα κόντρα στον
ΑΕΡΑ κ. Κυρίτση και του βοηθού του κ. Δούλγερη, εξέδωσε η διοίκηση του Καλυμνιακού. Μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα ακόλουθα:
«Η Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας γιατί συντελέσθηκε ένα έγκλημα κατά του συλλόγου μας και του ποδοσφαίρου. Στ’ Αφάντου αγωνίσθηκε ο σύλλογος μας με τον τοπικό ΑΕΡΑ. Δεν χρειαζόταν να έχει βοήθεια ο σύλλογος του Αφάντου, αλλά δυστυχώς ο «άρχοντας» του αγώνα κ. Κυρίτσης, καθώς και ο βοηθός Δούλγερης δίκη 12ου και 13ου παίκτη φρόντισαν να βοηθήσουν το παραπάνω σωματείο με απλοχεριά, εμείς θα το ονομάζαμε «διαιτητικά προβλήματα» και συγκεκριμένα σας αναφέρουμε κάποιες φάσεις:
1. Στο 33’ ο ποδοσφαιριστής Λυριστής σκοράρει από καταφανή θέση οφσάιντ
2. Στο 38’ ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής κάνοντας φάουλ στον αμυντικό μας τροφοδοτεί τον Λυριστή που πέτυχε το 3-0
3. Στο 48’ ο κ. Κυρίτσης εφεύρε πέναλτι και απέβαλε ποδοσφαιριστή μας
4. Στο 67’ εφεύρε άλλο πέναλτι που ήταν επιθετικό φάουλ
Όταν δίνεις πέναλτι, τιμωρείς τον ποδοσφαιριστή που υπέπεσε στην παράβαση. Στη συγκεκριμένη φάση δεν τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή μας με κάρτα. Εμείς θεωρούμε ότι υπέπεσε σε λάθος και ειδοποίησε τον επόπτη για το λάθος του. Εμείς πστεύουμε ότι ο κ. Κυρίτσης είναι άσχετος με τη διαιτησία και βρίσκεται σε σύγχυση. Σας παραπέμπουμε την περίπτωση για την οποία αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Κωνσταντινίδης στο Φ.Α. για να διαπιστώσετε τι έγραψε. Να πούμε λίγα λόγια και για τον κ. Δούλγερη:
Στο 2ο γκολ προηγήθηκε κραυγαλέο οφσάιντ. Στο 3ο γκολ έγινε εγκληματικό φάουλ μπροστά μας και έδειξε παίζεται. Για τον έτερο βοηθό Μ. Μαμμή αναφέραμε ότι πέρασε απαρατήρητος, όπως πρέπει να περνούν οι διαιτητές, μη υποκύπτοντας σε λάθη. Αξιότιμα κ. Πρόεδρε και μέλη του ΤΟΔ:
Παρόλο που προηγήθηκε η κατακρεούργηση του συλλόγου μας στην Παστίδα, δεν διαμαρτυρηθήκαμε γιατί θεωρήσαμε ότι ίσως ήταν «ανθρώπινα λάθη». Κύριε Πρόεδρε του Συνδέσμου, κύριε Αρχιδιαιτητή, τέτοιους διαιτητές να τους χαίρεστε. Κατά πληροφορίες μας τη Δευτέρα 11/10 το ίδιο έκανε και το σύλλογο της Νισύρου Πολυβώτη. Εμείς σας πληροφορούμε ότι όλοι στο νησί μας είναι ανάστατοι και οι μικροί αθλητές μας απογοητευμένοι.
Εάν κάποιοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο σύλλογος μας αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία να μας το πουν να ξέρουμε να πράξουμε αναλόγως. Δεν ζητήσαμε βοήθεια από κανέναν. Αλλά ζητάμε ίση μεταχείριση και εν προκειμένω αν δεν μπορείτε να διαγράψετε έναν διαιτητή που έκανε εγκληματικά λάθη, τουλάχιστον φροντίστε να μην εμφανιστεί σε αγώνα του συλλόγου μας. Όντας βέβαιοι ότι καταλάβατε για τον κ. Κυρίτση και τον βοηθό του Δούλγερη, αφήνουμε στην κρίση σας για την μελλοντική μεταχείριση.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments