Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Φωνάζει» ο Ροδιακός

«Φωνάζει» ο Ροδιακός

1
doulegris lazaros
Dodekanisos

Παράπονα για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο εκφράζει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ροδιακός. Το κείμενο αναφέρει:
«Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, στα πλέϊ οφ και τα πλέϊ αουτ και καλή δύναμη στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΔ, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα που παρακολούθησε σήμερα, καθώς μας έκανε την τιμή ο νέος πρόεδρος κος Διακοφώτης να παρευρεθεί στα Κοσκινού. Αναμένουμε στη συνέχεια μια διαιτησία υπέρ της ομάδας μας, με λάθη εμφανή εναντίον των αντιπάλων αντίστοιχη με τη σημερινή ώστε να τηρηθεί η παράδοση και κάθε ομάδα που αδικείται, να ευνοείται σε επόμενο αγώνα και αφού εκδώσει την ανάλογη ανακοίνωση διαμαρτυρίας!!!
Κύριοι, σας γνωρίζουμε ότι, όσο αντίξοες συνθήκες και να συναντήσουμε δεν θα σκεφτούμε ποτέ να περάσουμε καμία πόρτα ούτε να αποσύρουμε την ομάδα μας από το πρωτάθλημα, αλλά θα τιμήσουμε το όνομα και την ιστορία της αγωνιζόμενοι σε κάθε παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ
ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ
10 years ago

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΕΥΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ διαιτητες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ απομονώστε ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ποδοσφαιρου