Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Φωνάζει” ο Ηρακλής Μαριτσών για τη διαιτησία του Τσοπανάκη

“Φωνάζει” ο Ηρακλής Μαριτσών για τη διαιτησία του Τσοπανάκη

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη στο παιχνίδι με την ΑΕ Κατταβιάς εξέδωσε ο Ηρακλής Μαριτσών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες του κυρίου Τσοπανάκη. Ακόμα θυμόμαστε το παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, στο οποίο ήδη αναφερθήκαμε, όπου δεν άφησε καθαρό πλεονέκτημα σε φάση που ποδοσφαιριστής μας βρισκόταν τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕ Κατταβιάς, δεν έδωσε πέναλτι στο 6ο λεπτό σε καθαρό χέρι αμυντικού της αντίπαλης ομάδας, ενώ κράτησε μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεων σ’ ένα παιχνίδι με τρεις τραυματισμούς, πέντε αλλαγές και τεράστια καθυστέρηση των παικτών της Κατταβιάς σε όλες τις εκτελέσεις πλαγίων, φάουλ και άουτ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, σε μία σύρραξη τριάντα ατόμων κατάφερε να διακρίνει μόνο τον προπονητή της ομάδας μας Κώστα Πάττα. Ο κύριος Τσοπανάκης μας έχει στερήσει μέχρι σήμερα τέσσερις πολύτιμους βαθμούς, στην τίμια προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τέλος, εκ μέρους του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ηρακλή Μαριτσών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τη συνεχή στήριξη στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.
Ταυτόχρονα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΕ Κατταβιάς για τη φιλοξενία και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments