Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Φωνάζει» ο Άγιος Ισίδωρος

«Φωνάζει» ο Άγιος Ισίδωρος

0
agios_isidoros_malona
Dodekanisos
Από τον Άγιο Ισίδωρο πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας που έχει να κάνει με το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας στην Κάρπαθο κόντρα στον Ποσειδώνα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας Δωδεκανήσου:
“Ο αγώνας που έδωσε την Κυριακή η ομάδα μας στην Κάρπαθο με την ομάδα του Ποσειδώνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μας για τη φετινή διαιτησία του τοπικού μας πρωταθλήματος. Αναγκαζόμαστε να κοινοποιήσουμε αυτή την επιστολή για να ενημερωθεί η αθλητική οικογένεια και όχι μόνο, του τοπικού μας ποδοσφαίρου, γιατί όλες οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαμε με τους «άρχοντες» του τοπικού μας ποδοσφαίρου (Διαιτησία & ΕΠΣΔ) πήγαν στο βρόντο. Όπως συμπεράναμε ορισμένοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους σωματεία και παράγοντες που ασχολούνται καθαρά με τον αθλητισμό. Αντιθέτως τους αρέσουν οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό (με ότι αυτό συνεπάγεται) και οι παράγοντες που βγαίνουν με οποιονδήποτε τρόπο στα Μ.Μ.Ε. , μετά από έναν αγώνα που τους αδίκησε η διαιτησία, να διαμαρτύρονται και να απειλούν προς κάθε κατεύθυνση με συνέπεια την επόμενη αγωνιστική να έχουν καλύτερη διαιτησία. Αυτό θέλετε να κάνουμε και μείς; Αυτό κύριοι δεν αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία μας. Προτιμάμε να τα παρατήσουμε και να πάμε σπίτι μας. Ο αθλητισμός μας και συγκεκριμένα το τοπικό μας ποδόσφαιρο θα χάσει μερικούς ακόμα εραστές του καθαρά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ας πάμε όμως τώρα στον χθεσινό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας στην Κάρπαθο:
1-    Το γκολ που προηγήθηκαν οι αντίπαλοί μας προήλθε από υπόδειξη πέναλτυ, το οποίο είδε μόνο ο κύριος Αντωνάς και εξέπληξε ακόμα και τους αντιπάλους μας.
2-    Ανέχθηκε το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων μας, από τους οποίους έπρεπε να αποβάλει 3 παίκτες με κόκκινη κάρτα.
3-    Ο βοηθός κ. Μαντάς δεν σήκωνε τη σημαία του, περιέργως μόνο στο πρώτο ημίχρονο που έλεγχε την επίθεση του Ποσειδώνα.
Επίσης θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του  προέδρου του Ποσειδώνα κ. Χατζηκουτσού ο οποίος έβριζε και απειλούσε  τον προπονητή της ομάδας μας λέγοντας του επίσης ότι: «αν δε χάσετε δε θα φύγετε από εδώ» .Πληροφορηθήκαμε κ. Χατζηκουτσέ ότι ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπάθου είστε εκπρόσωπος του, στον τομέα Αθλητισμού και Πολιτισμού. Αυτός είναι ο πολιτισμός που προβάλλετε; Αυτά τα παραδείγματα δίνετε στη νεολαία μας; Μπράβο κ. Χατζηκουτσέ τέτοια παλικάρια έχει αρκετά το ποδόσφαιρό μας, αλλά κάνουν τα παλικάρια μόνο στο σπίτι τους, όταν είναι έξω από αυτό κάνουν τις κότες. Στο αγώνα, όπως άλλωστε και σε κάθε αγώνα μας, χρησιμοποιήσαμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν για μία ακόμα φορά με τα γεγονότα αυτά και σκέφτονται σοβαρά να σταματήσουν το ποδόσφαιρο. Τι να τους πούμε για να μην τα παρατήσουν; Πώς να τους δικαιολογήσουμε αυτά που συμβαίνουν στο τοπικό μας ποδόσφαιρο; Πώς να τους προστατεύσουμε από τους κακούς παράγοντες του ποδοσφαίρου μας;”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments