Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Φωνάζει» και ο Καλυμνιακός!

«Φωνάζει» και ο Καλυμνιακός!

4
kalimniakos
Dodekanisos

Μετά την ΑΕ Λέρου και ο Καλυμνιακός εκφράζει την αντίδραση του για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αναδιάρθρωση της Α’ Και της Β’ Κατηγορίας σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση που πήρε η ΕΠΣΔ. Η επιστολή που απέστειλαν οι Καλύμνιοι στην Ένωση, αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμοι κύριοι της προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Με αφορμή την πληροφόρηση που είχαμε σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, είσαστε υποχρεωμένοι να δώσετε απαντήσεις στα παρακάτω:
1. Έχετε δικαίωμα σαν διοικούσα επιτροπή να κάνετε κουρελόχαρτο την προκήρυξη την οποία εσείς εκδώσατε, όταν διοικούσατε την ΕΠΣ Δωδεκανήσου;
2. To μπαράζ μεταξύ του 2ου του ομίλου μας, με τον 3ο του ομίλου της Ρόδου για άνοδο στην Α’ Κατηγορία, γιατί το καταργήσατε;
3. Με ποιο σκεπτικό θέλετε να προαχθούν επτά ομάδες από τον όμιλο της Ρόδου και μόνο δυο από τον όμιλο του βορείου συγκροτήματος; Έχετε αυτό το δικαίωμα; Αγνοείται όπως φαίνεται ότι και το βόρειο συγκρότημα ανήκει στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Εκτός και αν θέλετε να αλλάξει η επωνυμία της σε ΕΠΣ Ρόδου.
4. Μήπως λόγω των επερχόμενων εκλογών, προσπαθείτε να υφαρπάξετε τις ψήφους των συλλόγων τους οποίους προβιβάσατε στην Α’ Κατηγορία;
Αξιότιμοι κύριοι. Και μόνο από αυτά τα λίγα καθώς και για τα πολλά –ίσως εγκληματικά λάθη στα οποία υποπέσατε- θεωρούμε ότι είστε ανίκανοι να διοικήστε μια μεγάλη Ένωση όπως είναι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ένα απλό παράδειγμα είναι η έκδοση απόφασης του αγώνα Α.Ο. Καλυμνιακού – ΑΟ Λειψιωτών μετά από 2,5 μήνες! Επιφυλασσόμενοι να επανέλθουμε και να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου μας».
Η ΑΕ Λέρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MINA
MINA
10 years ago

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ. Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΨΥΛΛΑΚΗ

MICHEL
MICHEL
10 years ago

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

bravooo
bravooo
10 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΣΣΟ. ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ.ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 10 (ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ) ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΟΙ 6 ΠΡΩΤΟΙ PLAY OFF.
ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΛΛΑΚΕΙΟ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

martinis
martinis
10 years ago

Τι μιλάς τι κλάνεις, τον ίδιο κρότο κάνεις