Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Φωνάζει» η Ελπίδα!

«Φωνάζει» η Ελπίδα!

0
agioi elpida2
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας με αφορμή το παιχνίδι με τους Αγίους Θεοδώρους εξέδωσε η διοίκηση της Ελπίδας Πεταλούδων. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Την δύσκολη εποχή που διανύουμε το σωματείο μας έχει αναλάβει μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια να διατηρήσει μία ομάδα ανταγωνιστική για την κατηγορία επενδύοντας σε παίχτες που αγαπούν το άθλημα και θέλουν να προσφέρουν σε αυτό.
Στην προσπάθειά αυτή επιλέξαμε να αγνοήσουμε και να μην ασχοληθούμε με τους εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την πορεία της ομάδας όπως για παράδειγμα την διαιτησία. Άλλωστε αυτό μέχρι σήμερα αποτελούσε αρχή της ομάδας μας.
Με αφορμή όμως, την σημερινή διαιτησία (08/11/2015), στο παιχνίδι με τους Αγίους Θεοδώρους στο Βενετόκλειο και συγκεκριμένα την απαράδεκτη αντιμετώπιση από τον κύριο Κουνελέ ο κόμπος έφτασε στο χτένι όπως λέει και η παροιμία με αποτέλεσμα να μας αναγκάζει να ζητήσουμε από τα αρμόδια όργανα την εξαίρεση του συγκεκριμένου κυρίου από τα παιχνίδια της ομάδας μας.
Η συγκεκριμένη διαιτησία του κύριου Κουνελέ ήταν συνέχεια μιας σειράς κακών διαιτησιών εις βάρος μας από μέρους του δημιουργώντας μας την εντύπωση πως πλέον γίνεται εσκεμμένα χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε τους λόγους…
Το ότι δεν διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ομάδα μας από τον κύριο Κουνελέ τελικά το έχουν εκλάβει ορισμένοι ως αδυναμία. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι η συμπεριφορά αυτή ήταν συμπτωματική και οφειλόταν στην ανεπάρκεια του και δεν ήταν εσκεμμένη αλλά πλέον μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι αδυνατούμε να το πιστέψουμε και αυτό….
Όπως προαναφέραμε ζητάμε την εξαίρεση του από τα παιχνίδια της ομάδας μας και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε ξανά με την διαιτησία και αυτή η ανακοίνωση να είναι μία μικρή παρένθεση στην πορεία μας ομάδος μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments