Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φωνάζει για Φασουλάρη ο Ευαγόρας

Φωνάζει για Φασουλάρη ο Ευαγόρας

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την εποπτεία του Φασουλάρη στο παιχνίδι με τον Πολυβώτη (8 – 3), εξέδωσε η διοίκηση του Ευαγόρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Σήμερα η ομάδα μας υπέστη ίσως την μεγαλύτερη (σε σκορ ) ήττα στην ιστορία της. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την μεγάλη επιτυχία του αντιπάλου θα θέλαμε να σταθούμε σε ένα πρόσωπο το οποίο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πάρει τέτοια έκταση το σκορ. Μιλάμε για τον ντόπιο επόπτη -βοηθό που κακός πρέπει να παίζει σε παιχνίδια ζωής και θανάτου,ο συγκεκριμένος κύριος δεν σήκωσε όπως έπρεπε να κάνει σε τρία πεντακάθαρα οφσάιντ τα οποία μέτρησαν γκολ κατά της ομάδας μας. Αντίθετος έκοψε τον επιθετικό παίκτη της ομάδας μας Σωτήρη Πάνου όταν βρέθηκε απέναντι απο τον τερματοφυλακα έτοιμος να κάνει την ισοφάριση με το σκορ να είναι στο σημείο αυτό 2 ‘1 υπέρ του αντιπάλου, εκεί μάλλον μπερδεύτηκε και σήκωσε την σημαία. (Στην συγκεκριμένη φάση ο παίκτης μας ξεκινά την προσπάθεια του καθαρά πίσω από τον τελευταίο αμυντικό)
Να τονίσουμε ότι η ομάδα μας δεν έχει κανένα παραπάνω από τον διαιτητή και τον άλλο βοηθό . Επίσης να ευχαριστησουμε την τοπική ομάδα για την άψογη φιλοξενία της.
Η ανακοίνωση έχει να κάνει καθαρά για ένα άτομο το οποίο σήμερα συμμετείχε στο να γραφτεί στην ιστορία της ομάδας μας ή μεγαλύτερη σε σκορ ήττα. Άλλο 5 -3 ή 5 – 4 και άλλο 8 -3 κύριοι”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments