Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φοίβος: “Τέλος” οι Ορέστης και Στέλιος Δαφερέρας

Φοίβος: “Τέλος” οι Ορέστης και Στέλιος Δαφερέρας

0
φωτογραφία: Ανδρέας Στάθης
Dodekanisos

Παρελθόν από την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής αποτελούν οι Ορέστης και Στέλιος Δαφερέρας όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ορέστη και Στέλιο Δαφερέρα. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Ορέστη και στον Στέλιο καλή επιτυχία σε ότι και να κάνουν από δω και πέρα στη ζωή τους”.

Συγχαρητήρια στην Κ16
Στο μεταξύ, η διοίκηση του Φοίβου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ16. Αναλυτικά:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής συγχαίρει την ομάδα της Κ16 για την δίκαιη και πανάξια κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Το μέλλον του Φοίβου και χτίζετε σε ισχυρές και υγιείς βάσεις με την δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου που σκοπό έχουν πέρα από κάλους ποδοσφαιριστές να παραδώσουν στην Κοινωνία και παιδιά με ισχυρές αξίες για να πορευθούν στην ζωή τους. Εδώ ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας πιστώνετε σε όλους τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους και πραγματικά είναι ευλογία για την Ακαδημία μας να έχει τέτοιο επίπεδο γονέων σε όλα τα τμήματα. Πολλά συγχαρητήρια στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας πολλά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών μας και τέλος πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που είχαμε την τιμή να βρεθούμε αντίπαλοι για 90 λεπτά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments