Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φοίβος Κρεμαστής: «Θα κατέβουμε με το ίδιο πάθος!»

Φοίβος Κρεμαστής: «Θα κατέβουμε με το ίδιο πάθος!»

0
Dodekanisos

Με το ίδιο πάθος, όπως αυτό που έδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ θα «κατέβουν» οι παίκτες του Φοίβου Κρεμαστής στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Αυτό επισημαίνει με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Με αφορμή τον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ε.Ρ ΑΦΑΝΤΟΥ η διοίκηση ,το προπονητικό τιμ, και οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου Κρεμαστής αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά χθες το γήπεδο κρεμαστής και με την φωνη του και τις κοσμιες εκδηλωσεις ,του έδωσε τεράστια ώθηση στου ποδοσφαιριστές μας να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη που ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι γράφει το τελικό σκορ, μιας και η υπεροχή της ομάδας μας και στα 90’ ήταν καθολική.

Μένουν αλλά 3 παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πάρα την έμμεση παραδοχή του προπονητή της αντίπαλης ομάδας χθες να μας χρίσει υπερδύναμη του ομίλου υποτιμώντας τις εναπομείναντες 3 αγωνιστικές χαρακτηρίζοντας τες εύκολες θέλουμε να υπενθυμίσουμε το πρόγραμμα της ομάδας μας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Κατά σειρά………..

Με Διγενή Κοσκινού εκτός, με το πρωτοπόρο του ομίλου Ιαλυσό εντός ,και με τον Απόλλων Καλυθιων για την τελευταία αγωνιστική εκτός.

Όπως κάθε υγιείς φίλαθλος θα αντιληφθεί οι 3 τελευταίες αγωνιστικές για την ομάδα μας είναι με Ομάδες παραδοσιακές δυνάμεις στο δωδεκανησιακό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, με «ΒΑΡΙΕΣ» ΦΑΝΕΛΕΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την ομάδα του ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ.

Εμείς όπως κάναμε και στο χθεσινό παιχνίδι θα κατέβουμε σε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο παθος,και με τον ιδιο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο πράγμα που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και πάλι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments