Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φοίβος: “Κάτι νέο ξεκινάει και σε θέλουμε δίπλα μας”

Φοίβος: “Κάτι νέο ξεκινάει και σε θέλουμε δίπλα μας”

0
Dodekanisos

Το δικό της μήνυμα προς τους γονείς αλλά και τους φίλους της ομάδας δίνει η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά:

“Αγαπητοί́ φίλοι
Φέτος ξεκινάει μια νέα χρονιά για την ομάδα μας που σκοπό έχει την ανάδειξη του σωματείου μας πέρα από τα αγωνιστικά που είναι ήδη καταξιωμένη.
Ξεκινάει μια σεζόν που το βάρος πέφτει στην εξ αγωνιστική οργάνωση του σωματείου (σε επαγγελματικά πλαίσια )για να μπορεί όλη η Ρόδος να χαίρετε μια ομάδα στολίδι στο νησί.

Μια σειρά από έργα στο γήπεδο κρεμαστής έχουν ολοκληρωθει και αλλά εχουν μπει στην τελική ευθεία υλοποίησης τους και θα αλλάξουν ριζικά το status της ομάδας
Αντικατάσταση του χλοοτάπητα , αντικατασταση φωτισμου,ριζική ανακαίνιση των αποδυτήριων και των κοινοχρήστων χώρων του γηπέδου κρεμαστής Καλλωπισμός εσωτερικά – εξωτερικά του γηπέδου ,διαμόρφωση αιθουσών για κάθε τμήμα της ακαδημίας μας και ειδική αίθουσα αναμονής και ενημέρωσης των γονέων ,ειδική χωροθέτηση για τις ταμπέλες χορηγών-υποστηρικτών του συλλόγου σε εμφανή σημεία σε όλο το γήπεδο, δημιουργηθηκε και είναι ηδη στον ‘αερα΄το site της ομάδας μας ( foivoskremastis.gr ) όπου και εκεί θα υπάρχουν οι διαφημησεις των χορηγών μας, και μια σειρά από αλλά έργα που θα ανακοινωθούν όταν είναι έτοιμα προς υλοποίηση.

Αναλογιζόμενοι την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον covid-19 ζητάμε τη στήριξη σας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και κάθε επισκέπτης του γηπέδου κάθε γονιός από τα 150 παιδιά που απαριθμεί η ακαδημία του Φοίβου να μπορεί να χαίρετε και να απολαμβάνει αυτό που θα βλέπει. Κατι νέο ξενιναει και σε θελουμε διπλα μας για το καλο των παιδιων μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments