Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φοίβος: Ανανέωση συνεργασίας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ

Φοίβος: Ανανέωση συνεργασίας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ

0
foivos aek
Dodekanisos

Την ανανέωση της συνεργασίας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ ανακοίνωσε η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής. Αναλυτικά:

“Αγαπητοί́ γονείς,
Το διοικητικό́ συμβούλιο του Γ. Σ. Φοίβου Κρεμαστής σε συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας που πραγματοποιείται στην ακαδημία ποδοσφαίρου, προσπάθειας στηριζόμενη στο σεβασμό́, στην αλληλοεκτίμηση και κυρίως στην αγάπη για το παιδί́, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK (Δίκτυο Ακαδημιών ΑΕΚ).

Η συνεργασία αυτή́ εχει πολλαπλά́ οφέλη για την ακαδημία μας τόσο σε οργανωτικό́ όσο και σε εκπαιδευτικό́ επιπεδο. Τα οφέλη αυτά́ εκτός από́ τους άμεσους δέκτες της ποιοτικής δουλείας που είναι τα παιδιά́ , θα είναι σημαντικά́ και για τους προπονητές της Ακαδημίας μας, οι οποίοι είναι οι μεταδότες των προπονητικών ερεθισμάτων και πληροφοριών.
Συγκεκριμένα, η τεχνογνωσία του Δικτυού Ακαδημιών της ΑΕΚ παρέχεται στο προσωπικό́ της Ακαδημίας μας μέσα από́ επιμορφωτικά́ σεμινάρια, παροχή́ προπονητικού́ υλικού́ σε ηλεκτρονική́ μορφή́ και πρακτική́ επίδειξη στο γήπεδο με στόχο να ενταχθεί́ η ακαδημία μας στην κατεύθυνση της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του Δικτυού της ΑΕΚ. Επίσης, η Διεύθυνση του Δικτυού παρέχει επιμόρφωση σε κάθε δραστηριότητα που αφορά́ ομάδες του δικτυού όπως τουρνουά́ ή αξιολογήσεις παικτών. Χρήσιμες κατευθύνσεις θα δοθούν για την οργάνωση της Ακαδημίας με στόχο τη βελτίωση του προπονητικού́ περιβάλλοντος, της λειτουργίας της Ακαδημίας μας και την προβολή́ αυτής σε τοπικό́ και πανελλήνιο επιπεδο.

Η ομάδα του Φοίβου θα συμμετάσχει σε τουρνουά́ με άλλες ομάδες του Δικτυού καθώς και σε δραστηριότητες προπονητικού́ και εκπαιδευτικού́ χαρακτήρα. Παιχνίδια με αγωνιστικά́ τμήματα της Ακαδημίας της ΑΕΚ είναι μέσα στο πλαίσιο της συνεργασίας, όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες για την πραγματοποίηση ανάλογων αγώνων. Σημαντική́ παροχή́ για τα μέλη της Ακαδημίας μας (παιδιά́ και γονείς) είναι η παρακολούθηση αγώνων της 1η ομάδας της ΑΕΚ στην Αθηνά σε ειδικό́ χωρο που φιλοξενεί́ αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου.
Όλα τα παραπάνω, αποτελούν μια συνοπτική́ παρουσίαση από́ τα οφέλη της συνεργασίας που ανανεώθηκε. Για το λόγο αυτό́, σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθεια αυτή́, υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντας τα παιδιά́ σας να αθλούνται και να εκπαιδεύονται στους κόλπους της Ακαδημίας του Φοίβου Κρεμαστής.
Από́ την πλευρά́ μας, θα κάνουμε κάθε δυνατή́ προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των παιδιων μας για την εκπαίδευση και βελτίωσή τους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments