Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Φοίνικας: “Πάσχουμε από τα αυτονόητα!”

Φοίνικας: “Πάσχουμε από τα αυτονόητα!”

4
foinikas logo
Dodekanisos

Εξακολουθεί να υφίσταται το μεγάλο πρόβλημα που έχει να κάνει με τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου της Κρεμαστής. Όπως φαίνεται, δεν είναι εφικτό να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των τριών σωματείων που το χρησιμοποιούν. Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φοίνικας. Αναλυτικά:
“Εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθούμε τα τρία σωματεία τα οποία κάνουμε χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κρεμαστής να βρούμε μια δίκαιη και ισομερής λύση στις προπονητικές ώρες, με υποχωρήσεις εκατέρωθεν ώστε να πλησιάσουμε, όσο μπορούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τα τρία σωματεία. Αυτό δεν κατέστη εφικτό παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν. Απευθυνθήκαμε στον ΔΟΠΑΡ αλλά και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους άμεσα, για ένα θέμα το οποίο δεν θα έπρεπε καν να χρειάζεται διαμεσολαβητές, ώστε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι τα τρία σωματεία μαζί με τον υπεύθυνο του Κλειστού και να φτιάξουμε ένα δίκαιο πρόγραμμα το οποίο θα επικυρώσει στην συνέχεια ο ΔΟΠΑΡ. Όμως στην Ελλάδα τα αυτονόητα είναι δύσκολα να λυθούν, όταν δεν υπάρχει καλή και δίκαιη διάθεση από τους εμπλεκομένους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ρόδου μέσω του ΔΟΠΑΡ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και την Πολιτευτή Δωδεκανήσου και μέλος του Συλλόγου μας, Μίκα Ιατρίδη, για την μεσολάβηση τους στο να καθοριστεί αυτό το ραντεβού, το οποίο όμως έχουν περάσει 35 ημέρες από τότε και ακόμη δεν μπορούμε να συναντηθούμε, με αποκλειστική ευθύνη του υπεύθυνου του γηπέδου, προφανώς για λόγους όπως φόρτο εργασίας, άλλες προτεραιότητες, ασθένεια, ή κάτι άλλο που δεν ξέρουμε. Πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση; Όταν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις; Έχει περάσει το 1/3 της περιόδου και ακόμη δεν υπάρχει πρόγραμμα προπονήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο. Προφανώς θα ήταν ευκολότερο να κλείσουμε ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, επαναλαμβάνουμε ότι, Δήμος και Περιφέρεια λειτούργησαν άψογα στο δίκαιο αίτημα του Συλλόγου μας και για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε. Όμως κάποιος ή κάποιοι καθυστερούν χαρακτηριστικά… Γιατί;”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kremasti
kremasti
7 years ago

eseis ama zitithi to gipedo podosferou paradisiou na kanei proponisi o foivos to dinete??re skorpos makria …to gipedo einai tis kremastis kai suntirite apo kremastenous….ektos an thelete na plironete kapio enikio,,,,,allo afto…….

xrisotir
xrisotir
7 years ago

[quote name=”kremasti”]eseis ama zitithi to gipedo podosferou paradisiou na kanei proponisi o foivos to dinete??re skorpos makria …to gipedo einai tis kremastis kai suntirite apo kremastenous….ektos an thelete na plironete kapio enikio,,,,,allo afto…….[/quote]
βρε πας καλα?? το γηπεδο οπως ολα τα γηπεδα, ειναι δημοτικα…ποιοι κρεμαστενοι το συντηρουν? γι’αυτο ζητησαμε βοηθεια απο Δημο και περιφερεια…Αντε Κορακα!!

AKAPOYLKO
AKAPOYLKO
7 years ago

Τι λε ρε “μεγάλε”; ποιο γήπεδο είναι της Κρεμαστής; ξέρεις τι εστί δημοτικό γήπεδο; Γήπεδο για τον δήμο και όλους τους δημότες.Κάπου έπρεπε να στηθεί και επιλέχθηκε το διαμέρισμα Κρεμαστής.Και ποιοι κρεμαστενοί το συντηρούν; γιαυτό είναι σουρωτήρι το σκέπαστρο;Συνέλθετε λίγο και κάνετε κάτι να βρεθεί μια λύση με το ωράριο και άστε στην άκρη τους κομπλεξισμούς.

xrisotir
xrisotir
7 years ago

γιατι δεν μας λετε και ποιος ειναι ο υπευθυνος του κλειστου, που δεν βρισκει ωρα για την συναντηση??