Αρχική Αθλητικά νέα Φλόιντ: “Θα είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό”

Φλόιντ: “Θα είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό”

0
Dodekanisos

Με στόχο την τέταρτη σερί νίκη ο Κολοσσός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League. Η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί την Δευτέρα (1/11) στο “ΟΑΚΑ” και ώρα 19.30. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τζόρνταν Φλόιντ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Κολοσσού. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Κολοσσό, αλλά και για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζόρνταν Φλόιντ στο www.kolossosbc.gr

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Λατρεύω τα παιδιά! Έχουμε μία ομάδα με παίκτες που δεν παίζουν εγωιστικά και παίκτες που είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Με καλωσόρισαν πολύ ζεστά και με βοήθησαν πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα στον Κολοσσό H Hotels».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς! Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και εμείς θα θέλουμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θα απαιτήσει σωματική δύναμη. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη συγκέντρωσή μας. Έχω εμπιστοσύνη στο προπονητικό επιτελείο και περιμένω να κάνουμε καλή δουλειά»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments