Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Φλόγα: «Καλή επιτυχία σε όλους!»

Φλόγα: «Καλή επιτυχία σε όλους!»

0
floga
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το πρώτο της επίσημο παιχνίδι ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα εξέδωσε ο σύλλογος της Φλόγας. Η ομάδα αντιμετώπισε το Ροδίων Άθλησις στις γυναίκες στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ. Αναλυτικά:
«Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, ο πρώτος αγώνας κυπέλλου Ελλάδας που ήταν και ο πρώτος αγώνας τοπικού ενδιαφέροντος για την φετινή σεζόν.
Στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία αναμετρήθηκαν η γηπεδούχος ομάδα του Ροδιών Άθλησης με την ομάδα της Φλόγας Ρόδου στις γυναίκες και φυσικά το γεγονός ήταν η επιστροφή της ομάδας της Φλόγας στο παρκέ μετά από 8 χρόνια.
Η νίκη του Ροδίων Άθλησης (3-0) ήταν αναμενόμενη από μια ομάδα που είναι εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά απέναντι στην ομάδα της Φλόγας που δεν έχει συμπληρώσει δυο μήνες προπονήσεων και ήταν ο παράγοντας Χ πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ουσιαστικά στα αποκαλυπτήρια της ομάδας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της.
Η Φλόγα ξεκίνησε δυνατά εντυπωσιάζοντας με την απόδοση της στο πρώτο σετ, αλλά φυσικά υπήρχαν πολλά λάθη από τις πρωτάρες αθλήτριες της σάλας και το άγχος δημιούργησε κενά απόδοσης και μπλοκαρίσματα. Έδειξε πολλά καλά στοιχεία τόσο σαν ομάδα, στο στήσιμο της και στις αλληλοκαλύψεις, αλλά και στα ατομικά στοιχεία των αθλητριών. Η ομάδα σίγουρα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, θα είναι καλύτερη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στο τέλος του Νοεμβρίου ενώ μέσα από τους αγώνες του πρωταθλήματος θα ‘δέσει’ σαν ομάδα.
Η σύνθεση της Φλόγας: (Τσιμισίρης Μιχάλης) Αμερικάνου Ματίνα, Γακοπούλου Αριέτα, Βαρδιδάκη Ευρύκλεια, Σαμπάνη Σταυρούλα, Τετράδη Εύα, Βαρσαμά Γωγώ, Μπόνη Αγάθη, Ταταράκη Ευα, Μαγαλιού Χαρά, Μαγαλιού Έλενα, Πολυτάνου Λένα, Τριανταφύλλου Μαρία. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν για τους ανθρώπους της Φλόγας όταν στο ξεκίνημα του αγώνα οι διαιτητές κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου που ήταν ο προπονητής που δημιούργησε αρχικά την ομάδα και την οδήγησε για πολλά χρόνια στο παρελθόν.
Η Φλόγα θέλει να ευχαριστήσει το Ροδίων Άθλησης για την άριστη φιλοξενία του και του εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του κυπέλλου αλλά και στο πρωτάθλημα και φυσικά να του ευχηθεί καλή πορεία για την ομάδα των αντρών που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 και μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει.
Η Φλόγα με την ευκαιρία του γεγονότος ότι αγωνίστηκε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του τοπικού εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα βόλεϊ και στην νέα Τοπική Επιτροπή που ξεκίνησε δραστήρια και καλή επιτυχία συνολικά στο Δωδεκανησιακό βόλεϊ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments