Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Φλ(ΕΡΤ)άρουν με την βλακεία και καλά να πάθουν

Φλ(ΕΡΤ)άρουν με την βλακεία και καλά να πάθουν

0
Πηγή: efsyn.gr
Dodekanisos

Η ΕΡΤ την οποία πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες φλ(ΕΡΤ)άρει με ένα σωρό «εγκληματικά» λάθη. Τα οποία την έκαναν «διάσημη» και στα ΜΜΕ του Εξωτερικού. 

Το «φιάσκο» με τον Πετρούνια

Όλα άρχισαν όταν η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ποτέ την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Δημόσια τηλεόραση είχε προσπαθήσει να τα «μπαλώσει». Μάλιστα είχε ρίξει το φταίξιμο στους Ιάπωνες σκηνοθέτες. Ωστόσο το Euronews Greece την εξέθεσε ανεπανόρθωτα, καθώς ανέβασε στο Twitter το βίντεο της προσπάθεια του Πετρούνια. 

Νέο «φιάσκο» με τον Γκιώνη

Η ραδιοτηλεόραση έδωσε συνέχεια στα «εγκληματικά» λάθη της. Η ΕΡΤ δεν κάλυψε ζωντανά ούτε τον αγώνα του πρωταθλητή του Πινγκ Πονγκ Παναγιώτη Γκιώνη. Ουσιαστικά τον έγραψαν στο… γκιώνη τους (κατά την Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM). 

Δύο «παραπτώματα» μέσα σε ένα 48ωρο

Και φτάνουμε στο πρόσωπο των τελευταίων δύο ημερών. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Καρμοίρη. Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την έκτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι από τα 10μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Δημοσθένης Καρμοίρης σχολιάζοντας την επίδοση της Κορακάκη είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε λίγο σήμερα». Σοβαρολογούμε τώρα…; 

Μάλιστα ο δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί. Φρόντισε να δώσει συνέχεια στις τρομερές επιτυχίες του όσο και της ΕΡΤ. Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή των Ολυμπιακών Αγώνων, στην προσπάθειά του να επαινέσει τους αθλητές της Κορέας για τη διαχρονική τους δυναμική στο πινγκ πονγκ είπε το εξής: «Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ. Επειδή είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται». Τρομερό χιούμορ αν μη τι άλλο. Η είδηση «παίζει» και στα ΜΜΕ του εξωτερικού. 

Πάλι καλά να λέμε που η ΕΡΤ έληξε την συνεργασία της με τον εν λόγω δημοσιογράφο. Απορώ που κάποιοι το είχαν δεδομένο. «Τέτοιου βεληνεκούς» δημοσιογράφοι δεν έχουν θέση στον χώρο μας. Στην ραδιοτηλεόραση φλ(ΕΡΤ)αραν με την βλακεία και καλά να πάθουν που τα λούζονται. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments